Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Goede huidverzorging vereist vakkennis

Wist u dat het beroep van schoonheidsspecialist niet is beschermd? Dat betekent dat iedereen dit beroep mag uitoefenen, ook zonder vakdiploma. Kies daarom voor een erkende schoonheidsspecialiste.

“Een niet goed onderhouden huid ziet er grauw uit of is craquelé. Dat wil zeggen dat de huid barstjes vertoont doordat deze vochtarm is”, vertelt Monique Spijker, aangesloten als schoonheidsspecialiste bij Mobella. “Huidproblemen zijn afhankelijk van de conditie en aandoening meestal goed te behandelen. Een schoonheidsbehandeling is ook heerlijk om lekker te ontspannen en de zorgen van de dag te vergeten.”

Gelijk een klik

Mevrouw Hermsen (85) maakt inmiddels vijf jaar gebruik van de Schoonheidsspecialiste aan huis: “Monique is een vrolijke, gezellige vrouw met wie ik gelijk een klik had. Eenmaal in de twee maanden laat ik een Plus behandeling doen, mijn wenkbrauwen epileren en verven, zodat ze net iets sprekender zijn.”

Basisbehandeling

“Een basisbehandeling bestaat uit: dieptereiniging, masker, epileren, verwijderen van onzuiverheden en afsluitende dagverzorging.”

Basisbehandeling Plus

“Naast de basisbehandeling ontvangt u de volgende extra’s: epileren of harsen van een deel van het gezicht en een gezicht-/nekmassage.”

Manicure

“Een goede handverzorging zorgt ervoor dat de huid soepel blijft. De basisbehandeling bestaat uit het reinigen van de handen, de nagelriemen losmaken en het vijlen van de nagels. Daarna volgt een handcrème en een basis- en toplak op de nagels. De Basisbehandeling Plus heeft als extra: een verzorgend handbadje, handmassage en het tweemaal aanbrengen van kleurlak.”

Artikel uit Amstelring Plus 1 - februari 2021