Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Floriande: bij ouderdom en ziekte

Jonge vrouw kijkt vrolijk samen met man in rolstoel
  • Stijlvol wonen
  • Van betekenis zijn
  • Respect voor iedereen
Voor wie zichzelf wil blijven: in Floriande is wonen met zorg net als thuis. Uw eigen meubels en spullen mee, veel gezelligheid en respectvolle zorgmedewerkers. Met dag en nacht hulp in de nabijheid is Floriande een veilige plek om te wonen. De appartementen zijn ruim en licht.

Zorgappartementen van Floriande in Hoofddorp

Wie wederzijds respect belangrijk vindt, zal snel aarden in Floriande. Wij geloven dat persoonlijke vrijheid en eigenheid de basis is voor een goede dag. Ook als er sprake is van ziekte, een lichamelijke aandoening of als u rolstoelgebonden bent. U bent van harte welkom in één van de zorgappartementen van Floriande.

Wonen met zorg in Floriande

Kunt u niet meer thuis wonen door de gevolgen van ouderdom, een ziekte of omdat u in een rolstoel zit? Dan is wonen met zorg in een appartement van Floriande een goede keuze. In uw appartement kunt u helemaal uzelf zijn. Een grote huiskamer met keuken, een slaapkamer, een ruime badkamer en een fikse opbergruimte: u woont prettig en ruim in Floriande. Er zijn 25 van deze appartementen, waarvan twee penthouses nog een extra slaapkamer erbij hebben. Geschikt voor bewoning door een echtpaar.

Zorg en begeleiding met een luisterend oor

Betrokken professionals zorgen voor u. Wij willen graag dat u zich gehoord, gezien en erkend voelt. De hele dag en nacht zijn wij in Floriande aanwezig. Een vast team, zodat u vertrouwde gezichten ziet. We stemmen af wat u zelf kunt doen en wat wij doen. Medische en paramedische zorg is binnen handbereik.

Adres
Hankstraat 3
2134 DT Hoofddorp
(020) 333 52 04
Routebeschrijving

Zelfstandig blijven

We willen het makkelijk voor u maken om zelfstandig te blijven. Voor veel zaken hoeft u de deur niet uit, maar kunt u terecht in Floriande. Zoals het restaurant, dat tevens dienst doet als Huis van de Buurt. En een fijne binnentuin. In het pand: een gezondheidscentrum met apotheek, huisarts, fysiotherapeut, kapper en pedicure.

U wordt uitgenodigd om bewust mee te denken over het wonen en leven in Floriande. Waar kan het beter? Wat is belangrijk voor een fijn leven?

‘Regelmatig speel ik een potje biljart, gezellig. We kletsen wat met een borreltje erbij. Ik ben een tevreden mens hoor!’
Bewoner van Floriande

Bezig zijn met iets lekkers erbij

Een lekker kopje koffie drinken in ons restaurant? Aanschuiven voor een lekkere vers bereide maaltijd? Het kan allemaal. Uw familie en vrienden zijn hier ook welkom. Ook uit de wijk komt men graag hier iets eten of ondernemen. De klaverjasclub, het biljart, bloemsierkunst, lezingen, bingo, laat ons vooral weten wat u leuk vindt om te doen.