Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Dagbesteding op De Heimanshof

Vrouw geeft planten water met gieter in tuin met groene struiken
  • Actief aan de slag
  • Heemtuin De Heimanshof
  • Geniet van natuur
Wie in Hoofddorp een gezellige en 'groene' dagbesteding zoekt, is van harte welkom bij Dagbesteding op De Heimanshof. Dit is dé plek voor mensen die actief aan de slag willen of graag buiten zijn. Op vaste dagen naar een dagbesteding gaan brengt structuur, geeft afleiding en zorgt voor meer contact met anderen.

Een fijne dag in de natuur

Actief bezig zijn in de natuur of gewoon lekker genieten van al het groen. Voel u welkom bij deze bijzondere Dagbesteding in Hoofddorp. U vindt ons in De Heimanshof, de ecol­o­gisch ver­ant­wo­orde natu­ur­tuin van Hoofddorp. We hebben er respect voor de 800 soorten wilde planten, de insecten en andere beestjes zoals egels en vogels.

Activiteiten
Dagbesteding op De Heimanshof is dé plek voor mensen die actief aan de slag willen en graag in de natuur zijn. Middenin al dit prachtige groen kunt u allerlei activiteiten ondernemen. Houdt u van tuinieren en van de natuur? Bent u een klusser of creatief ingesteld? Of wilt u graag koken en lekkere hapjes maken? Dan bent u bij Dagbesteding op De Heimanshof op de juiste plek. 

Adres
Wieger Bruinlaan 7
2132 AW Hoofddorp
06 - 53 90 50 97
Routebeschrijving

Samen eten

Tussen de middag bereiden we samen een lunch. Een broodmaaltijd met soep van groenten uit eigen tuin.

Tijd

Dagbesteding op De Heimanshof open op dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Vervoer

Als u Dagbesteding op De Heimanshof bezoekt is het mogelijk om gehaald en gebracht te worden. Voor mensen die buiten Hoofddorp wonen, geldt dat echter niet altijd, in dat geval zoeken wij in overleg naar een passende oplossing.

Voor wie?

Heeft u te maken met eenzaamheid, geheugenproblemen of gaat het niet goed als uw mantelzorger er niet is? Heeft u genoeg energie om een beetje bezig te zijn? Dan bent u bij Dagbesteding op De Heimanshof van harte welkom.

Aanmelden Dagbesteding

Wilt u een rondleiding of kennismaken? We helpen u graag!