Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Dagbesteding Schuilhoeve

Groep ouderen speelt Jeu de Boules buiten in de zomer
  • Een aangename dag
  • Aardige mensen
  • Samen eten
Bent u op zoek naar een gezellige dagbesteding met aardige mensen om u heen? Of heeft u misschien behoefte aan gezelschap? Ook bij beginnende dementie is structuur gedurende de dag belangrijk. U bent bij Dagbesteding Schuilhoeve van harte welkom voor leuke, betekenisvolle activiteiten en afleiding.

Een aangename dag

Bij ons staat ouderwetse gezelligheid, humor en openheid voorop. U kunt meedoen aan activiteiten zoals lezen, wandelen, spel en zang. Maar ook grote of kleine wandelingen behoren tot de mogelijkheden. Verder verzorgen wij iedere vrijdag gym, onder begeleiding van een enthousiaste en gediplomeerde bewegingsexpert.

Ook beschikken wij over een heuse duofiets, die in de zomermaanden bijna dagelijks gebruikt wordt, tot groot enthousiasme van onze bezoekers. Samen proberen we activiteiten te vinden die bij u passen. Ook maken we (spontane) uitstapjes in de omgeving. Uiteraard bepaalt u zelf waar u wel en niet aan mee doet. 

Samen eten

Tussen de middag krijgt u bij ons een heerlijke lunch met zelfgemaakte verse soep en diverse soorten brood. Tegen een kleine vergoeding kunt u ook genieten van een warme maaltijd.

Vrijwilligers

Wij mogen ons gelukkig prijzen met een vaste groep vrijwilligers. Wilt u ook uw steentje bijdragen als vrijwilliger bij Dagbesteding Schuilhoeve? Dan komen wij graag met u in contact! Bel 06 -39 00 57 54 of stuur een mail naar dagbestedingschuilhoeve@amstelring.nl.

Adres
Keizersweg 195b
1171 XE Badhoevedorp
020 - 449 97 75
Routebeschrijving

Handig om te weten

  • De dagbesteding is in het woongebouw De Schuilhoeve. Dat is op loopafstand van winkels, een park en de kinderboerderij. 
  • In De Schuilhoeve kunt u ook terecht bij de kapper en het spreekuur van de praktijkondersteuner van de huisarts.
  • Als u het prettig vindt, kunt u dienstverleners, zoals de trombosedienst of fysiotherapeut naar de dagbesteding laten komen.
  • Wij werken met een klein team van vrolijke, ervaren en enthousiaste medewerkers, waarbij het motto 'wij zijn pas tevreden, als u dat bent' centraal staat.

Openingstijden

U bent welkom op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur en op zaterdag bij de inloop tussen 10.00 en 14.00 uur. Heeft u vragen? U kunt ons op werkdagen van 08.45 tot 17.00 uur bereiken op 020 - 449 97 75 of 06 - 39 00 57 54.

Aanmelden Dagbesteding

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? We helpen u graag!