Dagbesteding Schuilhoeve

Afbeelding van Dagbesteding Schuilhoeve
  • Gezelligheid
  • Leuke activiteiten
  • Aardige mensen
Bent u op zoek naar een gezellige dagbesteding met aardige mensen om u heen? Bij beginnende dementie is structuur in de dag belangrijk. Of misschien heeft u behoefte aan gezelschap? U bent bij Dagbesteding Schuilhoeve van harte welkom voor leuke, betekenisvolle activiteiten én afleiding.

Een aangename dag

Bij ons staat ouderwetse gezelligheid, humor en openheid voorop. Als u wilt kunt u de hele dag bij ons verblijven. U kunt meedoen aan activiteiten als lezen, wandelen, spel en zang, maar ook aan arbeidsmatige activiteiten. Samen proberen we activiteiten te vinden die bij u passen. Ook maken we af en toe een uitstapje. Uiteraard bepaalt u zelf waar u wel en niet aan mee doet.

Samen eten

Tussen de middag krijgt u bij ons een lunch met een lekker soepje en brood. Tegen betaling kunt u ook een warme maaltijd bestellen.

Adres
Keizersweg 195
1171 XE Badhoevedorp
(020) 449 97 75

Omgeving

De dagbesteding is in het woongebouw van de Schuilhoeve; op loopafstand van winkels, een park en de kinderboerderij. In Schuilhoeve kunt u ook terecht bij de kapper of het spreekuur van de praktijkondersteuner van de huisarts.

Beschikbaarheid

Voor Dagbesteding Schuilhoeve kan een wachttijd zijn. Bekijk het overzicht met de wachttijdenWilt u snel meer informatie over dagbesteding Badhovedorp? Bel dan een Zorgexpert: 088 - 97 20 20.

Kosten en indicatie

Voor dagbesteding heeft u een Wmo-indicatie nodig. Bij het aanvragen van een indicatie zijn we u graag van dienst. Aarzel niet om ons hierover te bellen. Dat kan op numme: 088 - 97 20 200.

Voor dagbesteding berekent en int het Centraal Administratiekantoor (CAK) uw eigen bijdrage. Lees meer over kosten dagbesteding.

Rondleiding en aanmelding

Wilt u een kijkje nemen bij Dagbesteding Schuilhoeve? Onze Zorgexperts helpen u graag, ook bij het regelen van een Wmo-indicatie. Bel: 088 - 97 20 200. Of stuur een mail.