Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Geknipt voor iedereen!

Iedereen kan gebruikmaken van de Kapper aan huis. Praktisch voor mensen die slecht ter been zijn, handig voor gezinnen met kinderen, of gewoon omdat u het makkelijk vindt de kapper thuis te laten komen. De volledige haarverzorging van de Kapper aan huis is hetzelfde als bij een kapsalon.

“Een Kapper aan huis biedt veel gemak. Wij nemen alle materialen mee, ook de wasbak”, vertelt Katima (41), kapster bij Mobella. “De kappers van Mobella hebben minimaal vier jaar ervaring bij een kapsalon opgedaan en ze zijn in het bezit van het keurmerk van Mobella.

Mobella verzorgt vier trainingen per jaar, zodat de kappers op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen. De vraag naar een thuiskapper is sinds corona enorm gestegen. Mensen gaan voor veiligheid en blijven daarom bij voorkeur in hun eigen omgeving. Mijn klanten lopen qua leeftijd uiteen van jong tot oud. Onderwijl dat ik een van de kinderen uit een gezin knip, spelen de andere kinderen verder. En het haar van mevrouw Overloop (82) verzorg ik alweer zes jaar een keer per week.”

Mevrouw Overloop: “Ik ben heel tevreden over Katima. Ze doet mijn haar prima, ik hoef de deur niet uit en de prijzen zijn aantrekkelijk. Als er wijzigingen zijn, laat Mobella dat op tijd weten en zorgt ook voor vervanging. Ook over de vervangster ben ik heel tevreden.”

Artikel uit Amstelring Plus 1 - februari 2021