Wij gebruiken cookies en scripts om onze website te verbeteren. Meer informatie over het privacy- & cookiebeleid van Amstelring

Print deze pagina

Verblijf in verpleeghuis, verzorgingshuis of groepswoning

Bij een chronische ziekte, handicap of dementie is het soms niet meer mogelijk om zelfstandig thuis te blijven wonen. Dan kan het nodig zijn om in een verzorgingshuis, verpleeghuis of groepswoning te gaan wonen. Amstelring heeft 27 verpleeg- en verzorgingshuizen verspreid over Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, Hoofddorp, Uithoorn en Zwanenburg.


Verzorgingshuizen, verpleeghuizen en groepswonen
Amstelring biedt zorg met verblijf aan in diverse verzorgingshuizen en verpleeghuizen. Met kleinschalig wonen in een groepswoning bieden wij een prettige tussenvorm tussen thuis en een verpleeghuis. Bekijk hier in welke huizen kleinschalig wonen dementie en kleinschalig wonen somatiek (voor mensen met lichamelijke problematiek) mogelijk is.

Indicatie en kosten voor verblijf
Voor verblijf in onze huizen heeft u altijd een indicatie nodig. Ook betaalt u een eigen bijdrage. Lees hier meer over kosten verpleeghuis en indicatie verpleeghuis.

Contact
Wilt u weten welke mogelijkheden er voor u zijn? Onze zorgbemiddelaars staan voor uw klaar. Zij kunnen u helpen bij het aanvragen van een indicatie. En een rondleiding of kennismaking voor u organiseren.
Bel:  088 - 97 20 200 (lokaal tarief) en u wordt doorverbonden met een zorgbemiddelaar.
Of neem per mail contact op met een zorgbemiddelaar.

Veelgestelde vragen
Kijk hier voor veelgestelde vragen over verpleeghuizen en verzorgingshuizen.