Word verzorgende IG bij Amstelring!

Afbeelding van Word verzorgende IG bij Amstelring!
Ben jij Verzorgende IG en geef je met liefde invulling aan de zorg? Vind je het leuk om bewoners elke dag weer een goede dag te bezorgen? Dan bieden wij jou een leuke en uitdagende werkplek met veel vrijheid voor ontwikkeling!

‘Ik voel me de ogen en oren van de afdeling. Daar ben ik ontzettend trots op, trots op mijn vak!’ 
Edwin, verzorgende IG bij Rozenholm

Jij en Amstelring

  • Amstelring staat voor vernieuwend, vrij en flexibel werken. Alles om jou ruimte te geven om goed voor de cliënt en voor jezelf te zorgen.
  • Als nieuwe collega krijg je bij ons doorgroeimogelijkheden tot eerst verantwoordelijk verzorgende (EVV) en tot verpleegkundige niveau 4/5
  • Anders dan de meeste zorgorganisaties werken wij in zelforganiserende teams. Als verzorgende IG vervul jij daarin een onmisbare rol!
  • wil je graag doorleren over een ziektebeeld of bijvoorbeeld een workshop coaching volgen? Dat kan! Amstelring helpt graag bij jouw ambities. Er zijn volop ontwikkelmogelijkheden.

Ook werken bij Amstelring? 

Bekijk vacatures verzorgende IG en solliciteer direct op de baan die jou leuk lijkt. Of ga naar het vacature-overzicht van je favoriete gemeente:  AalsmeerAmstelveenAmsterdamHoofddorp,  UithoornZwanenburg.

 ‘Het geeft mij zoveel plezier dat ik mensen blij kan maken, je krijgt echt liefde terug. ’
Verzorgende IG Wendy 

Leer- en werkplek Verzorgende IG

Ben jij nog geen Verzorgende IG, maar wil je dit wel worden? Dan biedt Amstelring jou een betaalde leer- en werkplek.

 

‘Wat houdt mijn werk als verzorgende IG in?’

Als verzorgende IG verzorg en verpleeg je ouderen met een chronische ziekte of dementie. Met jouw structurele en praktische aanpak vorm je een onmisbare rol in het zorgproces. Je werkt namelijk veel zelfstandig binnen je team en bent daarnaast het aanspreekpunt voor de bewoners, zorgcollega’s, familie en mantelzorgers. Een zorgplan opstellen, dat kan je als geen ander. Door jou blijft iedereen altijd goed geïnformeerd.

Op vragen als ‘Wat kan de cliënt zelf, wat doet zijn omgeving en wat kan ik betekenen?’ weet jij als Verzorgende IG zo de antwoorden op te noemen. Gezondheidsproblemen herken je snel en je brengt hiervoor de juiste oplossingen en de verpleegtechnische handelingen aan die nodig zijn.

Ben je in het bezit van een diploma verzorgende C of verzorgende IG? Maak dan bij ons het verschil! We hebben altijd leuke vacatures openstaan en je bent meer dan welkom om te solliciteren.  

Bekijk de vacatures verzorgende IG en solliciteer direct op jouw ideale baan!

Ook werken bij Amstelring?

Bekijk de vacatures verzorgende IG en solliciteer direct op jouw ideale baan!

'Waar kan ik werken?'

Als onze collega heb je de keuze uit verschillende locaties en specialismen binnen Amstelring. In onze woonzorgcentra en groepswoningen wonen mensen met uiteenlopende zorgvragen. Denk aan de zorg voor mensen met dementie, chronische ziekte, ziekte van Parkinson en Huntington. Misschien spreekt werken op de VUmc Transferafdeling je wel aan.

Welke baan je ook zoekt, wij hebben altijd een leuke werkplek bij jou in de buurt. Van Amsterdam tot de regio Amstelland en Meerlanden.

Wil jij ook werken in de zorg bij Amstelring?

Bekijk de vacatures verzorgende IG en solliciteer direct op jouw ideale baan!