Werken bij ZorgHerberg Oostpoort

Vacatures ZorgHerberg Oostpoort
  • Afwisselend werk
  • Enthousiast en hecht team
  • Naast winkelhart Oost
Direct naast het winkelhart van Amsterdam-Oost vind je de ZorgHerberg. Samen met een enthousiast team zorg je hier voor mensen die tijdelijk zorg nodig hebben, bijvoorbeeld na opname in een ziekenhuis. Of je draagt bij aan de specialistische en liefdevolle zorg voor onze gasten in de laatste levensfase. Dit doe je in een hecht team van collega’s waar ruimte is voor ontwikkeling. Bij ZorgHerberg Oostpoort werken zo'n 15 collega's.

Houd je van afwisseling, aanpakken en snel schakelen? Bekijk onze vacatures!

Met hart en ziel

Als je je werk met hart en ziel doet en humor hebt, dan zit je bij ons goed. De onderlinge band is bijzonder hecht. En dat kan ook niet anders: in een werkomgeving met een lach en een traan deel je veel met elkaar. Eens per jaar ga je er gezellig op uit met je collega’s, tijdens het personeelsuitje. Soms is dat een etentje, dan weer een leuke teamactiviteit.

Bevlogen team

Binnen de Zorgherberg werk je in een bevlogen, zelf organiserend team. Iedereen heeft zo zijn eigen aandachtsgebied, bijvoorbeeld kwaliteit van de zorg, communicatie of planning. Toch sta je er nooit alleen voor. Je kunt rekenen op de steun van je collega’s, teamcoach en vrijwilligers. En maakt gebruik elkaars talenten.

´Afwisselend werk binnen een gezellig team.´

 

Blijven groeien

Vind je vernieuwing en ontwikkelingen in de zorg interessant en leuk? Binnen Zorgherberg Oostpoort ben je in goed gezelschap. Naast verplichte trainingen, bijvoorbeeld voor palliatieve zorg, is er ook budget voor je eigen opleidingswensen. Verder groeien? Vertel het ons. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Goed bereikbaar

Zorgherberg Oostpoort vind je op de 5e etage van het woonzorgcentrum Willem Drees -Oostpoort. Het ligt op loopafstand van het Muiderpoortstation. Tram 3, 7 en 9 stoppen bijna voor de deur. Kom je met de auto? In de garage parkeer je gratis. Fiets je liever? Zet je fiets dan in de fietsenstalling.

Routebeschrijving (via Google Maps).

Kom jij ons team versterken?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Vacatures