Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Kijk hier voor de laatste informatie over het coronavirus.

Werken bij ZorgHerberg Oostpoort

Man ruimt de tafel af in een woonkamer met oudere mensen, met mooie bossen bloemen op tafel
  • Afwisselend werk
  • Enthousiast en hecht team
  • Naast winkelcentrum
Direct naast het winkelhart Oostpoort vind je de ZorgHerberg. Met enthousiaste collega's zorgen we hier voor mensen die tijdelijk zorg nodig hebben, bijvoorbeeld na opname in een ziekenhuis. Of je draagt bij aan de specialistische en liefdevolle zorg voor onze gasten in de laatste levensfase. Bij ZorgHerberg Oostpoort werken zo'n 15 collega's.

Houd je van afwisseling, aanpakken en snel schakelen? Bekijk de vacatures van ZorgHerberg Oostpoort!

Met hart en ziel

Als je je werk met hart en ziel doet, dan zit je bij ons goed. Onze onderlinge band is hecht. Dat kan ook niet anders: want in een werkomgeving met een lach en een traan, deel je veel met elkaar. 

Bevlogen team

Bij de ZorgHerberg werk je in een bevlogen, zelf organiserend team. Ieder heeft zo zijn eigen aandachtsgebied, bijvoorbeeld kwaliteit van de zorg, communicatie of planning. Toch sta je er nooit alleen voor. Je kunt rekenen op de steun van je collega’s, teamcoach en vrijwilligers. En je maakt gebruik van elkaars talenten en inzichten. En natuurlijk ga je eens per jaar gezellig erop uit met je collega’s. Soms is dat een etentje, soms een leuke teamactiviteit.

´Afwisselend werk binnen een gezellig team´

 

Blijven groeien

Vind jij vernieuwing en ontwikkelingen in de zorg interessant? Bij de ZorgHerberg Oostpoort ben je in goed gezelschap. Naast verplichte trainingen, bijvoorbeeld voor palliatieve zorg, is er ook budget voor je eigen opleidingswensen. Wil je verder groeien? Vertel het ons. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Goed bereikbaar

ZorgHerberg Oostpoort vind je op de 5e etage van het woonzorgcentrum Willem Drees-Oostpoort. Het gebouw ligt op loopafstand van het Muiderpoortstation. Tram 3, 7 en 9 stoppen bijna voor de deur. Kom je op de fiets? Vraag dan naar onze fietsenstalling.

Routebeschrijving naar ZorgHerberg Oostpoort (via Google Maps).

Verder kijken?

Bekijk hier alle vacatures voor verzorgende IG en alle vacatures voor verpleegkundigen bij Amstelring.

 

Kom jij ons team versterken?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Vacatures