Werken bij Wolbrantskerkweg

Vacatures Wolbrantskerkweg
  • Huiselijke werkplek
  • Leuke werksfeer
  • Tegenover stadspark Osdorp
Bij Wolbrantskerkweg in Amsterdam-Osdorp wordt je snel onderdeel van een warme familie van 20 collega's. De meeste van ons zijn hier begonnen met werken en nooit meer weggegaan. De werksfeer in de twee teams is dan ook heel goed. Elke dag zetten we ons in voor liefdevolle zorg voor onze 24 bewoners met dementie.

Ben jij toe aan een plek waar je je welkom en gewaardeerd voelt? Bekijk onze vacatures!

Op een mooie plek in Osdorp

In Wolbrantskerkweg werk je in vier moderne groepswoningen op de eerste tot en met de vierde verdieping van een gewoon appartementencomplex. Onze bewoners wonen er beschermd, en zijn zo toch tussen de mensen. In de grote huiskamers en appartementen heb je alle ruimte om je werk goed te doen.

Grote zelfstandigheid

Ligt jouw hart bij zorg voor mensen met dementie? Hou je van zelfstandig werken en wil je graag meebeslissen? Dan zit je goed op Wolbrantskerkweg. Onze teams zijn zelf verantwoordelijk voor bijvoorbeeld het budget, het aannemen van nieuwe medewerkers en de nodige (bij)scholingen.

'Wolbrantskerkweg is een fijne werkomgeving met leuke bewoners en lieve collega’s.'

 

Een feestje

Geen vraag is te gek. Je collega’s en teamcoach helpen je graag. Dat de onderlinge band zo goed is, komt misschien wel door de personeelsuitjes. Eens per jaar ga je samen uit eten of iets leuks doen. Eens per twee jaar is er een groot knalfeest met collega’s van andere locaties.

Overal dichtbij

Tegenover Wolbrantskerkweg ligt het Stadspark van Osdorp. Een heerlijke plek om te lunchen of een wandeling te maken naar winkelcentrum Osdorpplein. In de buurt kun je alleen betaald parkeren. Daarom komen de meeste collega’s met de fiets of het ov. Bus en tram stoppen dichtbij.

Routebeschrijving (via Google Maps)

 

Kom je ons team versterken?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Vacatures