Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Kijk hier voor de laatste informatie over het coronavirus.

Werken bij Wolbrantskerkweg

Oude vrouw buigt dichterbij om persoon in rolstoel te kunnen verstaan
  • Huiselijke werkplek
  • Leuke sfeer
  • Bij stadspark Osdorp
Bij Wolbrantskerkweg in Amsterdam-Osdorp wordt je snel onderdeel van een warme familie van 20 collega's. Veel van ons zijn hier begonnen met werken en nooit meer weggegaan. De werksfeer in de twee teams is dan ook heel goed. Elke dag zetten we ons in voor liefdevolle zorg voor onze 24 bewoners met dementie.

Ben jij toe aan een plek waar je je welkom en gewaardeerd voelt? Bekijk dan de vacatures van Groepswonen Wolbrantskerkweg!

Op een mooie plek in Osdorp

Net als in alle andere locaties vind je in Wolbrantskerkweg bewoners met rijke levensverhalen. Samen met familieleden en vrijwilligers geven we onze bewoners goede verzorging, een prettige dagbesteding en liefdevolle aandacht. Want juist bij dementie is een gevoel van veiligheid en vertrouwen belangrijk. 

In Wolbrantskerkweg werk je in vier moderne groepswoningen, op de eerste t/m vierde verdieping van een gewoon appartementencomplex. Onze bewoners wonen er beschermd, en zijn zo toch tussen de mensen. Kijk hier wat wij de bewoners van Wolbrantskerkweg nog meer te bieden hebben

Grote zelfstandigheid

Ligt jouw hart bij zorg voor mensen met dementie? Hou je van zelfstandig werken en wil je graag meebeslissen? Dan zit je goed bij de Wolbrantskerkweg. In de grote huiskamers en appartementen heb je alle ruimte om je werk te doen. Onze teams zijn zelf verantwoordelijk voor bijvoorbeeld het budget, het aannemen van nieuwe medewerkers en de nodige (bij)scholingen. Doe hier inspiratie op met verhalen van collega's die ook kozen voor de ouderenzorg.

'Een fijne werkomgeving met leuke bewoners en lieve collega’s.'

 

Een feestje

Geen vraag is te gek. Je collega’s en teamcoach helpen je graag. Dat de onderlinge band zo goed is, komt misschien ook wel door de personeelsuitjes. Eens per jaar ga je samen uit eten of iets leuks doen. Eens per twee jaar is er een groot knalfeest met collega’s van andere locaties.

Overal dichtbij

Tegenover Groepswonen Wolbrantskerkweg ligt het Stadspark van Osdorp. Een mooi park om te lunchen of een wandeling te maken. Bijvoorbeeld naar winkelcentrum Osdorpplein. In de buurt geldt betaald parkeren voor je auto. Daarom komen de meeste collega’s met de fiets of het openbaar vervoer. Bus en tram stoppen dichtbij. 
Routebeschrijving naar Groepswonen Wolbrantskerkweg (via Google Maps)

Verder kijken?

Bekijk hier alle vacatures voor verzorgende IG en alle vacatures voor verpleegkundigen bij Amstelring.

 

Kom je ons team versterken?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Vacatures