Werken bij Willem Drees - Oostpoort

Vacatures Willem Drees - Oostpoort
  • Kleine teams
  • Werken met plezier
  • Naast winkelhart Oost
Aan de Polderweg in Amsterdam-Oost, direct naast het nieuwe winkelhart, vind je Willem Drees-Oostpoort. Een mooi nieuw gebouw waar we met 50 collega's liefdevolle zorg bieden aan mensen met een chronische ziekte of handicap en de ziekte van Huntington. Je werkt in één van de vier kleine en betrokken teams waarin oog is voor elkaar.

Heb jij hart voor de zorg en werk je graag in een klein team? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Samen met collega’s en vrijwilligers

Binnen Willem Drees-Oostpoort werk je in kleine, zelforganiserende teams. Binnen je team bepaal je samen de roosters en taakverdeling. Daarnaast heb je je eigen aandachtsgebied: bijvoorbeeld communicatie of werving. Naast een plezierige samenwerking met je collega’s kun je ook rekenen op de grote steun van vele mantelzorgers en vrijwilligers.

‘Kleine teams met een goede sfeer.’

 

Blijven groeien

Vind je vernieuwing en ontwikkelingen in de zorg interessant en leuk? Binnen Willem Drees-Oostpoort ben je in goed gezelschap. Met cursussen en trainingen zorgen we er graag voor dat je bijblijft. Verder groeien? Vertel het ons. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Goed bereikbaar

Willem Drees-Oostpoort ligt op loopafstand van het Muiderpoortstation. Tram 3, 7 en 9 stoppen bijna voor de deur. Kom je met de auto? In de garage parkeer je gratis. Je fiets kun je kwijt in de fietsenstalling.  Even een boodschap doen? Ons huis ligt middenin het gezellige winkelgebied Oostpoort met o.a. een Hema, AH en Action.

Routebeschrijving (via Google Maps)

 

Kom je ons team versterken?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Vacatures