Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Kijk hier voor de laatste informatie over het coronavirus.

Werken bij Willem Drees-Oostpoort

Bejaarde mensen spelen zitbal vanuit hun rolstoel met een leider in het midden
  • Kleine teams
  • Werken met plezier
  • Bij winkelhart Oostpoort
Aan de Polderweg in Amsterdam-Oost - direct naast het winkelhart Oostpoort - vind je Willem Drees-Oostpoort. Een mooi nieuw gebouw waar we met 50 collega's liefdevolle zorg bieden aan 48 mensen met een chronische ziekte, handicap of de ziekte van Huntington. Je werkt in één van de vier teams. We hebben oog voor elkaars inbreng en expertise.

Heb jij hart voor de zorg en werk je graag in een klein team? Bekijk alle vacatures van Willem Drees-Oostpoort en solliciteer direct!

Samen met collega’s en vrijwilligers

Bij Willem Drees-Oostpoort werk je in zelforganiserende teams. We bepalen samen de roosters en taakverdeling. Ieder heeft naast de gewone zorgtaken ook een eigen aandachtsgebied: bijvoorbeeld 'bedrijfshulpverlening', 'communicatie' of 'werving van nieuwe collega's'. Je kunt rekenen op een plezierige samenwerking met je collega’s en steun van vele mantelzorgers en vrijwilligers.

‘Kleine teams met een goede sfeer.’

 

Net als in alle andere locaties van Amstelring vind je in Willem Drees-Oostpoort bewoners met rijke levensverhalen. Er wonen bij ons mensen die door ouderdom of door lichamelijke aandoeningen (bijvoorbeeld de ziekte van Parkinson of de gevolgen van een hersenbloeding) niet meer thuis kunnen wonen. In een ander gedeelte van het gebouw is er een unit voor mensen met de ziekte van Huntington. Kijk hier wat wij de bewoners van Willem-Drees-Oostpoort te bieden hebben. Past zo’n huiselijke omgeving bij je, dan is dit de werkplek voor jou!

Blijven groeien

Vind je vernieuwing en ontwikkelingen in de zorg ook zo interessant en leuk? Dan ben je bij Willem Drees-Oostpoort in goed gezelschap. Met cursussen en trainingen zorgen we ervoor dat je bijblijft. Verder groeien? Vertel het ons. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Doe hier inspiratie op en lees verhalen van collega's die kozen voor werk of een opleiding in de ouderenzorg.

Goed bereikbaar en dichtbij winkels

Willem Drees-Oostpoort ligt op loopafstand van het Muiderpoortstation. Tram 3, 7 en 9 stoppen bijna voor de deur. Kom je op de fiets? Vraag dan naar onze fietsenstalling. Ook makkelijk, als je na je werk even een boodschap wilt doen: ons huis ligt middenin het gezellige winkelgebied Oostpoort. Routebeschrijving naar Willem Drees-Oostpoort (via Google Maps)

Verder kijken?

Bekijk hier alle vacatures voor verzorgende IG en alle vacatures voor verpleegkundigen bij Amstelring.

 

Kom je ons team versterken?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Vacatures