Werken bij Vreugdehof

Rolstoeltransportfiets: jonge man in wit t-shirt en oude vrolijke man met petje op
  • Expertisecentrum ouderenzorg
  • Jouw inbreng telt
  • Vlak bij RAI en Zuidas
Aan de rand van Buitenveldert, dicht bij RAI en Zuidas, vind je het verpleeghuis en revalidatiecentrum Vreugdehof. Ligt jouw hart bij de ouderenzorg of wil je hierin ontwikkelen? Dan zit je bij ons goed! Bij Vreugdehof bied je liefdevolle zorg aan revalidanten of aan mensen met dementie, een lichamelijke chronische ziekte of handicap. Bij Vreugdehof werken zo'n 160 personen. Er zijn 13 zorgteams.

Wil jij werken op levendige plek waar jouw inbreng telt? Bekijk onze vacatures!

Vakkundig en liefdevol

Wat in 1570 als ‘arme menskenhuys’ begon, is nu het expertisecentrum in ouderenzorg en revalidatie in Amsterdam-Zuid. Kom je bij ons langs, dan valt je op hoe vakkundig en liefdevol collega’s hun werk doen. Er is ruimte om te zijn wie je bent Dat geldt voor iedereen: bewoners én medewerkers.

Jouw inbreng telt

We heten je welkom in een van onze zelfsturende teams. Samen met je collega’s regel je de planning en werkverdeling. En kijk je naar wat goed gaat en beter kan. Jouw inbreng hierbij telt. Geen vraag, idee of initiatief is te veel. Dat de teamsfeer zo goed is, komt ook door de personeelsuitjes. Soms ga je met je collega’s een hapje eten, dan weer bowlen.

‘De teamsfeer is goed hier’

 

Centrale locatie

Vreugdehof is goed bereikbaar. Station RAI ligt op vijf minuten lopen, de A10 is dichtbij. Het aantal parkeerplaatsen is beperkt, dus ov of fietsen is beter. Een fietsenstalling is aanwezig. Tijdens de pauze kun je in ons restaurant terecht. Liever naar buiten? We hebben prachtige tuinen en om de hoek ligt het Amstelpark.

Routebeschrijving (via Google Maps).

Kom jij ons team versterken?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct

Vacatures