Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Werken bij Vreugdehof

Rolstoeltransportfiets: jonge man in wit t-shirt en oude vrolijke man met petje op
  • Expertisecentrum ouderenzorg
  • Jouw inbreng telt
  • Vlak bij RAI en Zuidas
Aanmelden vacaturemail
Aan de rand van Buitenveldert, dicht bij RAI en Zuidas, vind je het verpleeghuis en revalidatiecentrum Vreugdehof. Ligt jouw hart bij de ouderenzorg of wil je hierin ontwikkelen? Dan zit je bij ons goed! Bij Vreugdehof bied je liefdevolle zorg aan revalidanten of aan mensen met dementie, een lichamelijke chronische ziekte of handicap. Bij Vreugdehof werken zo'n 160 personen. Er zijn 13 zorgteams.

Wil jij werken op levendige plek waar jouw inbreng telt? Bekijk alle vacatures van Vreugdehof!

Vakkundig en liefdevol

Net als in alle andere locaties vind je in Vreugdehof mensen met rijke levensverhalen. We zorgen ervoor dat onze cliënten een zo prettig mogelijke dag hebben, met uitstekende zorg, verpleging en liefdevolle aandacht. Lees hier wat wij de bewoners van Vreugdehof nog meer te bieden hebbenDe mensen die bij ons verblijven hebben een chronische ziekte, bijvoorbeeld de ziekte van Parkinson, of er is sprake van dementie.

Vreugdehof ontstond in 1570 als ‘arme menskenhuys’. Nu is het een expertisecentrum in ouderenzorg en revalidatie. Kom je bij ons langs, dan valt je op hoe vakkundig en liefdevol collega’s hun werk doen. Er is ruimte om te zijn wie je bent. Dat geldt voor iedereen: bewoners én medewerkers. 

Jouw inbreng telt

We heten je welkom in een van onze zelfsturende teams. Samen met je collega’s regel je de planning en werkverdeling. En kijk je naar wat goed gaat en beter kan. Jouw inbreng hierbij telt. Geen vraag, idee of initiatief is te veel. Dat de teamsfeer zo goed is, komt ook door de personeelsuitjes. Soms ga je met je collega’s een hapje eten, dan weer bowlen.

Wil jij verder groeien? Bij Vreugdehof kun je opleidingen en bijscholingen volgen, zoals een BIG-cursus, BHV (bedrijfshulpverlening), agressietraining of vervolg zorgopleiding. Deel je toekomstplannen met ons. Doe nog even wat inspiratie op en lees de verhalen van collega's die kozen voor werk in de ouderenzorg.

‘De teamsfeer is goed hier’

 

Goed bereikbaar

Vreugdehof is goed bereikbaar. Station RAI ligt op vijf minuten lopen, de A10 is dichtbij. Het aantal parkeerplaatsen is beperkt, dus het is beter om met het openbaar vervoer of de fiets te komen. Een fietsenstalling is aanwezig. Tijdens de pauze kun je in ons restaurant terecht. Liever naar buiten? We hebben echt een prachtige binnentuin! En even verderop ligt het Amstelpark. Routebeschrijving naar verpleeghuis Vreugdehof (via Google Maps).

Verder kijken?

Bekijk hier alle vacatures voor verzorgende IG en alle vacatures voor verpleegkundigen bij Amstelring.

 

Kom jij ons team versterken?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct

Vacatures