Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Kijk hier voor de laatste informatie over het coronavirus.

Werken bij Transferafdeling in Amsterdam UMC, Locatie VUmc

Vier verpleegkundigen in overleg aan tafel met laptop en administratie mappen
  • Interessant door high care
  • Zeer kwetsbare ouderen
  • Leerzame omgeving
Zoek je een werkomgeving met extra uitdaging? Dan is onze Transferafdeling in Amsterdam UMC, locatie VUmc iets voor jou. Je werkt in een omgeving die de huiselijkheid heeft van een zorgcentrum, en de professionaliteit die je verwacht van een academisch ziekenhuis. Samen met 35 collega’s zet jij je in voor 28 kwetsbare ouderen. Zij herstellen bij ons en wachten op een vervolgvoorziening of hun vertrek naar huis.

Nieuwsgierig? We maken graag kennis met je! Kijk of er een vacature bij de Transferafdeling in Amsterdam UMC, locatie VUmc beschikbaar is!

Als je van afwisseling houdt

Geen dag is hetzelfde, geen patiënt is hetzelfde. Afkomstig van ziekenhuisafdelingen als oncologie, neurologie en orthopedie zie je ouderen met verschillende lichamelijke en psychische aandoeningen. Soms acuut, soms complex, en dat maakt je werk extra interessant. Aan jou de taak om alle ouderen, ook al zijn ze soms kort bij ons, te omringen met liefdevolle zorg en aandacht. Lees wat wij de patiënten van de Transferafdeling te bieden hebben.

'Geen dag is hetzelfde. Ik leer hier elke dag.'

 

Leuke collega’s

De zorg die we op onze Transferafdeling bieden, vraagt regelmatig om direct handelen en overleg met alle disciplines. Daarbij heb je niet alleen contact met je eigen teamcollega’s, maar ook met de verpleegkundigen en specialisten van het VUmc. Ze zijn makkelijk benaderbaar en zien jou, in je witte VUmc-uniform, als belangrijk collega-professional. 

Wil je inspiratie opdoen? Lees hier waarom collega's kiezen voor werk in de ouderenzorg.

Je blijft leren

Vanaf dag één merk je dat er een prettige sfeer heerst op de afdeling. Iedereen wil helpen, iedereen wil leren, iedereen wil de zorg nog beter maken. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Je kunt (bij)scholingen volgen én organiseren, en als je dat wilt, kun je doorgroeien. Denk bijvoorbeeld aan HBO-V, praktijkverpleegkundige en geriatrisch verpleegkundige. Voor de teambuilding organiseren we jaarlijks personeelsuitjes, zoals een barbecue.

Werken in de Transferafdeling in het Amsterdam UMC, locatie VUmc heeft zo zijn voordelen. Eten tijdens je pauze? Daarvoor kun je terecht in het ziekenhuisrestaurant met ruim aanbod. Uiteraard kun je ook gewoon op de afdeling blijven. De inrichting van de twee huiskamers is bijzonder gezellig.

Bereikbaarheid

De Transferafdeling in het Amsterdam UMC, locatie VUmc is uitstekend bereikbaar. Trein, tram, metro en bus stoppen dichtbij. Voor je fiets is er een bewaakte fietsenstalling. Je auto kun je beter thuislaten, want er is niet veel parkeergelegenheid. 

Routebeschrijving naar Transferafdeling in Amsterdam UMC, Locatie VUmc (via Google Maps)

Verder kijken?

Bekijk hier alle vacatures voor verzorgende IG en alle vacatures voor verpleegkundigen bij Amstelring.

 

Kom je ons team versterken?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Vacatures