Werken bij Transferafdeling in Vumc

Afbeelding van Werken bij Transferafdeling in Vumc
  • Interessant door high care
  • Zeer kwetsbare ouderen
  • Leerzame omgeving
Zoek je een werkomgeving met extra uitdaging? Dan is onze Transferafdeling in het VUmc iets voor jou. Je werkt in een omgeving die de huiselijkheid heeft van een zorgcentrum, en de professionaliteit die je verwacht van een academisch ziekenhuis. Samen met 35 collega’s zet je je in voor 28 kwetsbare ouderen die bij ons herstellen en wachten op een verdere behandeling of op hun vertrek naar huis.

Nieuwsgierig? We maken graag kennis met je! Bekijk onze vacatures!

Als je van afwisseling houdt

Geen dag is hetzelfde, geen patiënt is hetzelfde. Afkomstig van ziekenhuisafdelingen als oncologie, neurologie en orthopedie zie je ouderen met verschillende lichamelijke en psychische aandoeningen. Soms acuut, soms complex, en dat maakt je werk extra interessant. Aan jou de taak om alle ouderen, ook al zijn ze soms kort bij ons, te omringen met liefdevolle zorg en aandacht.

'Geen dag is hetzelfde. Ik leer hier elke dag.'

 

Leuke collega’s

De zorg die we op onze Transferafdeling bieden, vraagt regelmatig om direct handelen en overleg met alle disciplines. Daarbij heb je niet alleen contact met je eigen teamcollega’s, maar ook met de verpleegkundigen en specialisten van het VUmc. Ze zijn makkelijk benaderbaar en zien jou, in je witte VUmc-uniform, als belangrijk collega-professional.

Je blijft leren

Vanaf dag één merk je dat er een prettige sfeer heerst op de afdeling. Iedereen wil helpen, iedereen wil leren, iedereen wil de zorg nog beter maken. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Je kunt (bij)scholingen volgen én organiseren, en als je dat wilt, kun je doorgroeien. Denk bijvoorbeeld aan HBO-V, praktijkverpleegkundige en geriatrisch verpleegkundige. Voor de teambuilding organiseren we jaarlijks personeelsuitjes, zoals een barbecue.

Lekker dichtbij

Werken in het VUmc heeft zo zijn voordelen: trein, tram, metro en bus stoppen dichtbij. Voor je fiets is er een bewaakte fietsenstalling. Je auto kun je beter thuislaten, want er is niet veel parkeergelegenheid. Eten tijdens je pauze? Daarvoor kun je terecht in het ziekenhuisrestaurant met ruim aanbod. In de buurt vind je een supermarkt en winkelcentrum. Uiteraard kun je ook gewoon op de afdeling blijven. De inrichting van de twee huiskamers is bijzonder gezellig.

Routebeschrijving (via Google Maps)

 

Kom je ons team versterken?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Vacatures