Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Werken bij Scala

Twee ziekenverzorgende schijnen met een zaklamp in de lens: nachtdienst in de zorg
  • Huiselijke werkomgeving
  • Vlak bij het openbaar vervoer
  • Leuke bewoners!
Zoek je een fijne werkomgeving met een huiselijke sfeer voor bewoners en voor jou als medewerker? Wees welkom bij Kleinschalig Wonen Scala in Amsterdam Nieuw-West! In de zes groepswoningen van Scala zorgen wij samen met familieleden en vrijwilligers voor goede verzorging, lekker eten, een gezellige woonomgeving en afwisselende activiteiten. Iedere bewoner heeft een eigen kamer, maar overdag zijn we vaak in de gezamenlijke huiskamer. Bekijk alle vacatures bij Groepswonen Scala.

Als je het verschil wilt maken

Onze veertig bewoners - allen met een vorm van dementie - wonen in één van de zes groepswoningen. Bij Scala werken ongeveer 50 collega's, er zijn 3 zorgteams. Je vindt ons in de Amsterdamse Kolenkitbuurt.

Geen dag is hetzelfde in Scala. ‘Daar zorgen onze lieve bewoners voor', hoor je wel eens zeggen. Net zoals in onze andere huizen, wonen er in Scala mensen met rijke levensverhalen.

Als je bij een groepswoning van Scala binnenkomt, valt meteen op dat iedereen er alles aan doet om het de bewoners naar de zin te maken. Dat merk je aan goede zorg, de gezelligheid en persoonlijke aandacht voor iedereen. En, aan de bevlogenheid waarmee collega's en vrijwilligers hun werk doen. Wil jij ook het verschil maken? Kom eens kennismaken bij Scala!

Hart voor de mantelzorgers

Bij Groepswonen Scala staat het gevoel van thuis-zijn voorop. Dat zie je terug in de lichte woonomgevingen. We koken en eten samen met de bewoners in de gezamenlijke woonkamers. Mantelzorgers betrekken we nauw bij de zorg en het dagelijks leven. Vind je het leuk om samen met familieleden voor huiselijkheid te zorgen? Dan haal je bij ons veel plezier uit je werk. 

Wil je nog wat inspiratie opdoen? Lees hier waarom collega's kozen voor de ouderenzorg.

Een hecht team

We vinden teamoverleg en teambuilding belangrijk. Er is dus ruimte voor jouw bijdrage en mening. Zie je waar het beter kan? In overleg is er veel mogelijk. Ook onze personeelsuitjes zorgen voor een goed onderling begrip. Tijdens etentjes en workshops leren we elkaar nog beter kennen.

‘Geen dag is hetzelfde. Ik leer hier steeds weer iets nieuws.’

 

Meer leren, verder groeien

Wil je meer uit je werk halen? Je krijgt bij ons de kans om verschillende opleidingen, trainingen en klinische lessen te volgen. Zo blijft je werk bij Groepswonen Scala altijd prikkelend en uitdagend! 

Bereikbaarheid

Groepswonen Scala is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We zitten op loopafdstand van het Bos en Lommerplein. Scala ligt aan de Leeuwendalersweg, vlakbij station Burgemeester de Vlugtlaan (bus en metro).  Kom je met de fiets? Vraag dan naar onze fietsenstalling. Kom je met de auto? Helaas zijn er in de buurt weinig parkeerplaatsen beschikbaar en er geldt betaald parkeren.

Routebeschrijving naar Groepswonen Scala (via Google Maps). 

Verder kijken?

Bekijk hier alle vacatures voor verzorgende IG en alle vacatures voor verpleegkundigen bij Amstelring.

 

Kom je ons team versterken?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Vacatures