Werken bij Scala

Vacatures Scala
  • Huiselijke werkomgeving
  • Vlak bij het ov
  • Leuke bewoners!
Zoek je een fijne werkomgeving met een huiselijke sfeer, voor bewoners en voor jou als medewerker? Wees welkom bij Groepswonen Scala! Onze veertig bewoners met dementie, in onze zes groepswoningen, verheugen zich alvast op je komst en liefdevolle aandacht. Je vindt ons in de Amsterdamse Kolenkitbuurt, direct naast metrostation Burgemeester de Vlugtlaan. Bij Scala werken ongeveer 50 collega's. Er zijn 3 zorgteams.

Spreekt dit jou aan? Bekijk onze vacatures!

Als je het verschil wilt maken

Als je bij ons binnenkomt, valt gelijk op dat iedereen er alles aan doet om het de bewoners naar de zin te maken. Dat merk je aan goede zorg, welzijn en activiteiten, maar vooral aan de bevlogenheid waarmee iedereen zijn werk doet. Wil jij ook het verschil maken? Kom eens kennismaken!

Hart voor de mantelzorgers

Bij Scala staat het gevoel van thuis voorop. Dat zie je terug in de lichte woonomgevingen. In de gezamenlijke woonkamers koken en eten we samen met de bewoners. Mantelzorgers betrekken we nauw bij de zorg. Vind je het leuk om samen met familieleden voor huiselijkheid te zorgen? Dan haal je bij ons veel plezier uit je werk.

Een hecht team

We vinden teamoverleg en teambuilding belangrijk. Er is dus ruimte voor jouw bijdrage en mening. Zie je waar het beter kan? In overleg is er veel mogelijk. Ook onze personeelsuitjes zorgen voor een goed onderling begrip . Tijdens etentjes en workshops leren we elkaar nog beter kennen.

 ‘Geen dat is hetzelfde. Ik leer hier elke dag.’

 

Meer leren, verder groeien

Geen dag is hetzelfde in Scala. ‘Daar zorgen onze lieve bewoners voor', hoor je collega’s wel eens zeggen. Wil je meer uit je werk halen? Je krijgt de kans om verschillende opleidingen, trainingen en klinische lessen te volgen. Zo blijft je werk bij Scala altijd prikkelend en uitdagend!

Routebeschrijving (via Google Maps). 

Kom je ons team versterken?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Vacatures