Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Werken bij Rozenholm

Vrouw schrikt van klein konijntje bij dierenbezoek in bejaardenhuis
  • Klein en gezellig huis
  • Midden in Aalsmeer
  • Oog voor elkaar
Midden in Aalsmeer vind je Rozenholm. Een klein en sfeervol verpleeghuis waar we met 60 collega’s zorg bieden aan bewoners met lichamelijke klachten en/of dementie. In alles merk je dat Rozenholm deel uitmaakt van het dorp. Omdat veel bewoners en collega’s elkaar kennen, is de betrokkenheid groot en hebben we oog voor elkaar.

Benieuwd naar onze vier leuke zorgteams? Bekijk alle vacatures bij Rozenholm!

Hechte band

Het is prettig werken in Rozenholm. De sfeer en mogelijkheden in ons zorgcentrum spreken je vast aan. Want de sfeer in de teams is goed en als nieuwe collega word je van harte welkom geheten. Je kunt in je werk ook rekenen op de vele familieleden en vrijwilligers die zich erg betrokken voelen. Net als in andere locaties vind je ook in Rozenholm oudere mensen met mooie levensverhalen.

‘Rozenholm maakt echt deel uit van het dorp.’

 

Veel collega's gingen je voor en kozen voor een baan in de ouderenzorg bij Amstelring. Zorg jij ook graag voor oudere mensen? En werk je het liefst op een plek waar alles overzichtelijk is? Dan is de kleinschaligheid van Rozenholm in Aalsmeer echt iets voor jou. In de ontspannen sfeer van groepswoningen bied je zorg aan kwetsbare bewoners. Je leert de bewoners en je collega’s goed kennen. We staan voor elkaar klaar!

Water en winkelcentrum dichtbij

Regelmatig pauze in je werk is belangrijk. Wil je lekker naar buiten? Op zomerse dagen is het goed toeven aan het water direct naast Rozenholm. Even shoppen? Dat kan in het winkelcentrum dat op een paar minuten wandelen ligt. Voor de dagelijkse boodschappen vind je een supermarkt aan de overkant van de straat.

Goed bereikbaar

Rozenholm is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. De bus stopt op zes minuten lopen naar Rozenholm. 
Routebeschrijving naar Rozenholm in Aalsmeer (via Google Maps)

Verder kijken?

Bekijk hier alle vacatures voor verzorgende IG en alle vacatures voor verpleegkundigen bij Amstelring.

 

Kom je ons team versterken?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Vacatures