Werken bij Noordhollandstraat

Vacatures Noordhollandstraat
  • Hecht team en kleine groep
  • Zorg bij lichte dementie
  • Middenin groen Buitenveldert
Midden in Buitenveldert, tussen het Amsterdamse Bos en het Gijsbrecht van Aemstelpark, vind je de twee groepswoningen van Noordhollandstraat. Met een team van tien collega’s staan we met liefdevolle zorg klaar voor onze zestien bewoners met beginnende dementie. Bij mooi weer kun je goed vertoeven in onze prachtige tuin. Of je gaat met een bewoner even naar de winkels dichtbij.

Wil je werken in een klein en hecht team aan liefdevolle zorg bij dementie? Bekijk onze vacatures!

Een hechte gemeenschap

Veel van je collega’s aan de Noordhollandstraat werken er al jaren. De werksfeer is er goed. Met slechts acht bewoners per groep is alles prettig overzichtelijk. De bewoners zijn vriendelijk, het contact met de familie verloopt goed. We zijn betrokken bij elkaar en de omgeving is mooi groen.

We doen het samen

Wat meteen opvalt aan de Noordhollandstraat: al je collega’s willen het de bewoners echt naar de zin maken. Samen koken we, samen doen we boodschappen, samen gaan we eropuit. Ook onderling hebben we oog voor elkaar. Dat merk je meteen. Zo gaan we regelmatig samen uit eten.

'We doen veel samen met elkaar en de bewoners. De sfeer is echt goed!'

 

Aanpakkers

Weet jij goed welke zorg mensen met beginnende dementie nodig hebben? Hou je van aanpakken? Dan zit je goed aan de Noordhollandstraat. Je werkt in een zelf organiserend team dat veel zaken zelf regelt. Of het nu om bijscholingen gaat of om het aanschaffen van planten voor de tuin. Iedereen draagt zijn steentje bij.

Goed bereikbaar

Zorglocatie Noordhollandstraat ligt dicht bij metrostation Van Boshuizenstaat. Kom je met de auto? Houd dan rekening met betaald parkeren. Je fiets kun je mooi binnenzetten. Even snel inkopen doen? Winkelcentrum Gelderlandplein ligt lekker dichtbij.

Routebeschrijving (via Google Maps)

 

Kom je ons team versterken?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Vacatures