Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Werken bij Noordhollandstraat

Vrouw met zwart haar en roze blouse zit tussen twee bejaarde dames
  • Hecht team en kleine groep
  • Zorg bij lichte dementie
  • Middenin groen Buitenveldert
Midden in Buitenveldert, tussen het Amsterdamse Bos en het Gijsbrecht van Aemstelpark, vind je de twee groepswoningen van Noordhollandstraat. Met een team van tien collega’s staan we met liefdevolle zorg klaar voor onze zestien bewoners met beginnende dementie.

Wil je werken in een klein en hecht team aan liefdevolle zorg bij dementie? Bekijk alle vacatures van Groepswonen Noordhollandstraat!

Een hechte gemeenschap

Veel van je collega’s aan de Noordhollandstraat werken er al jaren. De werksfeer is er goed. Met slechts acht bewoners per groep is alles prettig overzichtelijk. De bewoners zijn vaak nog enigszins zelfredzaam en het contact met de familie verloopt goed. De buurt is ruim en groen. Bij mooi weer kun je goed vertoeven in onze prachtige tuin. Of je gaat met een bewoner even naar de winkels dichtbij. 

Lees hier wat wij bewoners van kleinschalig wonen Noordhollandstraat nog meer te bieden hebben. Net zoals overal in de ouderenzorg ontmoet je tijdens je werk in de Noordhollandstraat mensen met rijke levensverhalen

We doen het samen

Wat meteen opvalt in de Noordhollandstraat: alle collega’s willen het de bewoners echt naar de zin maken. Samen koken we, samen doen we boodschappen, samen gaan we eropuit. Ook onderling hebben we oog voor elkaar. Dat merk je meteen. Zo gaan we als collega's regelmatig samen uit eten. We zijn betrokken bij elkaar. 

'We doen veel samen met elkaar en de bewoners. De sfeer is echt goed!'

 

Aanpakkers

Weet jij goed welke zorg mensen met beginnende dementie nodig hebben? Hou je van aanpakken? Dan zit je goed aan de Noordhollandstraat. Je werkt in een zelf organiserend team dat veel zaken zelf regelt. Of het nu om bijscholingen gaat of om het aanschaffen van planten voor de tuin, iedereen draagt zijn steentje bij. 

Doe hier nog wat inspiratie op en lees verhalen van collega's die kozen voor werk in de ouderenzorg.

Goed bereikbaar

Groepswonen Noordhollandstraat ligt dicht bij het metrostation Van Boshuizenstaat. Kom je met de auto? Houd dan rekening met betaald parkeren. Je fiets kun je mooi binnenzetten. Even snel inkopen doen na je werk? Winkelcentrum Gelderlandplein ligt vlakbij.

Routebeschrijving naar Groepswonen Noordhollandstraat (via Google Maps)

Verder kijken?

Bekijk hier alle vacatures voor verzorgende IG en alle vacatures voor verpleegkundigen bij Amstelring.

 

Kom je ons team versterken?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Vacatures