Werken bij Jatopa

Vacatures Jatopa
  • Prachtige werkplek
  • Gezellige sfeer
  • Goed bereikbaar met ov
Binnen onze zorglocatie Jatopa in Amsterdam Nieuw-West voel je je welkom, gezien en gewaardeerd. Het warme contact tussen collega’s, familie en bewoners maakt Jatopa een gezellige en prettige werkplek. Samen zorgen we voor ouderen met lichamelijke problemen. Leuk detail: veel van hen zijn van Indische of Aziatische afkomst. Dus hou je van spekkoek en kruidig eten, dan zit je helemaal goed bij ons. Bij Jatopa werken zo'n 20 collega's. Er zijn 2 zorgteams.

Werken in een gezellig team op een mooie locatie? Bekijk onze vacatures!

Een speciale plek in Amsterdam

De mooie veranda met uitzicht op de groene binnentuin en de ruime woonkamers maken Jatopa een prachtige werkplek. De vier groepswoningen van Jatopa zijn deel van een gewoon appartementencomplex. Je kunt er goed je werk doen. De kamers zijn lekker ruim en in de woonkamers met keuken is het altijd gezellig. Houd je van lekker koken? Dan zit je in Jatopa helemaal goed! Elke dag bereiden we zelf met familie en bewoners de warme maaltijd, met verse ingrediënten.

Ruimte voor ontwikkeling

Als medewerker weet je vaak zelf heel goed wat je moet doen. Er is daarom binnen onze twee kleine teams steeds meer ruimte om de zorg met elkaar te organiseren. Je staat er nooit alleen voor. Je collega’s staan altijd voor je klaar en een teamcoach helpt je bij de overstap naar zelforganisatie. Wil je je persoonlijk verder ontwikkelen? In overleg kun je vaak een opleiding volgen.

'Je voelt je hier gezien en gewaardeerd.'

 

Feest met je team

Je merkt het gelijk: de sfeer in de teams is goed. Daar dragen ook de personeelsuitjes aan bij. Eens per jaar gaan we uit eten, is er een barbecue of gaan we samen iets leuks doen. Eens in de vier jaar is er een groot personeelsfeest.

Goed bereikbaar

Jatopa ligt tussen het Rembrandtpark en de Sloterplas. Heerlijke plekken om een wandeling te maken of een rondje te fietsen. Voor je fiets is er bij Jatopa een fietsenstalling. Ook je auto kun je in de buurt van Jatopa parkeren. Het parkeren kost geld, dus misschien dat ov voor jou een betere keuze is. Metro 50 en verschillende bussen stoppen dichtbij.

Routebeschrijving (via Google Maps).

 

Kom je ons team versterken?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Vacatures