Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Kijk hier voor de laatste informatie over het coronavirus.

Werken bij Jatopa

Jonge vrouw bladert door een boek samen met bejaarde vrouw in fauteuil
  • Prachtige werkplek
  • Gezellige sfeer
  • Goed bereikbaar met ov
Bij de kleinschalige locatie Jatopa in Amsterdam Nieuw-West voel je je welkom, gezien en gewaardeerd. Het warme contact tussen collega’s, familie en bewoners maakt Jatopa tot een gezellige en prettige werkplek. Samen zorgen we voor ouderen met lichamelijke problemen. Bij groepswonen Jatopa werken ongeveer 20 collega's en er zijn 2 zorgteams.

Wil jij ook werken in een gezellig team op een mooie locatie? Bekijk alle vacatures van Groepswonen Jatopa!

Een speciale plek in Amsterdam

Net als in alle andere locaties vind je in Jatopa mensen met rijke levensverhalenIn Jatopa zijn veel bewoners van Indische of Aziatische afkomst. Dus hou je van spekkoek en kruidig eten, dan zit je hier goed! De mooie veranda met uitzicht op de groene binnentuin en de ruime woonkamers maken Jatopa een prachtige werkplek. De vier groepswoningen van Jatopa zijn deel van een gewoon appartementencomplex. Je kunt er goed je werk doen. De kamers zijn lekker ruim en in de woonkamers met keuken is het altijd gezellig.

Houd je van lekker koken?  Elke dag bereiden we zelf met familie en bewoners de warme maaltijd, met verse ingrediënten. Lees hier wat wij de bewoners van Groepswonen Jatopa nog meer te bieden hebben.

Ruimte voor ontwikkeling

Als zorgmedewerker weet je meestal zelf precies wat je moet doen. Er is daarom in onze teams ruimte om de zorg voor bewoners met elkaar te organiseren. En collega’s staan voor elkaar klaar. Een teamcoach kan helpen bij de overstap naar zelforganisatie. Wil je je persoonlijk verder ontwikkelen? In overleg kun je een opleiding volgen.
Wil je nog wat inspiratie opdoen? Lees hier de verhalen van collega's die kozen voor werk in de ouderenzorg.

'Je voelt je hier gezien en gewaardeerd.'

 

Feest met je team

Je merkt het gelijk in Jatopa: de sfeer in de teams is goed. Daar dragen ook de personeelsuitjes aan bij. Eens per jaar gaan we uit eten, organiseren we een barbecue of gaan we samen iets leuks doen. Eens in de vier jaar is er een groot personeelsfeest.

Goed bereikbaar

Jatopa ligt tussen het Rembrandtpark en de Sloterplas. Heerlijke plekken om een wandeling te maken of een rondje te fietsen. Kom je op de fiets naar je werk? Er is bij Jatopa een fietsenstalling. Ook je auto kun je in de buurt van Jatopa parkeren. Maar het parkeren kost geld, dus misschien is het ov een betere keuze. Metro 50 en verschillende bussen stoppen dichtbij. Routebeschrijving naar Groepswonen Jatopa (via Google Maps).

Verder kijken?

Bekijk hier alle vacatures voor verzorgende IG en vacatures voor verpleegkundigen bij Amstelring.

 

Kom je ons team versterken?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Vacatures