Werken bij Het Schouw

Vacatures Het Schouw
  • Hecht team
  • ‘Noordse dorp’ van Amsterdam
  • Naast Boven ’t Y
In Amsterdam-Noord vlak bij winkelcentrum Boven ’t Y vind je het gezellige huis Het Schouw. Zoek je een werkplek waar bewoners en collega’s open en toegankelijk zijn? Wil je werken in een hecht team waar je je snel thuis voelt? Dan zit je hier goed! Samen met je collega’s bied je de beste zorg aan mensen met dementie of een lichamelijke chronische ziekte.

Voel jij je thuis in Noord en vind jij een goede werksfeer ook belangrijk? Bekijk onze vacatures!

Goede sfeer

Amsterdam-Noord heeft iets stads en iets dorps. Dat zie je ook in Het Schouw. Je werkt met collega’s en bewoners die los en rechtdoorzee zijn. Als Huis van de Buurt staan we midden in het ‘Noordse dorp’. Buurtbewoners komen graag bij ons, bijvoorbeeld voor dagbesteding.

Aandacht voor elkaar

Net als overal in de zorg moet je bij ons soms hard werken. Toch weet je samen met je collega’s aandacht aan de kleine dingen te schenken. Zo maken we er samen een feestje van. Je werkt altijd in een hecht team met veel ruimte om dingen zelf te bepalen: jullie roosteren zelf, overleggen regelmatig en hebben elk eigen teamtaken.

Ruimte voor ontwikkeling

Wil je nieuwe dingen leren? Bij Het Schouw sta je nooit stil. Je kunt trainingen, cursussen en workshops volgen. Een vervolgopleiding is in overleg mogelijk.

‘Amsterdam-Noord is stads en dorps tegelijk. Dat merk je in het contact met je collega’s en de bewoners.’

 

Goed bereikbare werkplek

Geen betere werkplek dan bij het winkelhart van Amsterdam-Noord. Het ov is dichtbij en je kunt je auto vlakbij (betaald) parkeren. Kom je op de fiets, dan kun je deze kwijt in de stalling. Tijdens je pauze ben je van harte welkom in ons restaurant. Naar buiten? Naast Het Schouw ligt een mooie buurttuin en op loopafstand het Baanakkerpark.

Routebeschrijving (via Google Maps).

Kom jij ons team versterken?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Vacatures