Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Werken bij Het Schouw

Verpleegkundige in zwart t-shirt kijkt van dichtbij geïnteresseerd naar bejaarde vrouw met dementie pop
  • Hechte teams
  • In Amsterdam Noord
  • Bij Winkelcentrum Boven ’t Y
In Amsterdam-Noord vlak bij winkelcentrum Boven ’t Y vind je het gezellige huis Het Schouw. Zoek je een werkomgeving waar bewoners en collega’s open en toegankelijk zijn? En wil je werken in een hecht team waar je je snel thuis voelt? Dan maken we graag kennis met je. Bekijk alle vacatures van Het Schouw!

Goede sfeer

Amsterdam Noord heeft iets stads en iets dorps. Dat merk je ook in Het Schouw. Je werkt met mensen die spontaan en rechtdoorzee zijn. We staan midden in het levendige stadsdeel Amsterdam Noord. Buurtbewoners komen graag bij ons, bijvoorbeeld voor dagbesteding, een warme maaltijd of kopje koffie. Wil jij ook werken in een gezellig huis met ruimte voor ontwikkeling? Bekijk alle vacatures bij woonzorgcentrum Het Schouw.

Aandacht voor elkaar

Samen met je collega’s bied je de beste zorg aan mensen met dementie of een lichamelijke chronische ziekte. Net als in alle andere locaties vind je in Het Schouw mensen met rijke levensverhalen. Het kloppend hart van verpleeghuis Het Schouw is voor veel bewoners het restaurant De Heemtuin. Het is er altijd levendig. Wat wij bewoners van Het Schouw nog meer te bieden hebben.

Natuurlijk moet je soms hard werken. Toch lukt het ons om aandacht aan de kleine dingen te schenken. Zo maken we het samen gezellig. Je werkt altijd in een hecht team, met veel ruimte om dingen zelf te bepalen. Het team roostert zelf, overlegt regelmatig en ieder teamlid heeft eigen teamtaken. 

Ruimte voor ontwikkeling

Wil je nieuwe dingen leren? Bij woonzorgcentrum Het Schouw sta je nooit stil. Je kunt trainingen, cursussen en workshops volgen. Een vervolgopleiding is in overleg mogelijk. Laat het weten als je vindt dat iets beter kan. Jouw mening doet ertoe! Lees de verhalen van collega's.

‘Amsterdam Noord is stads, maar ook gezellig dorps. Dat is fijn, je merkt het hier elke dag.’

 

Goed bereikbaar

Geen betere werkplek dan naast het winkelhart van Amsterdam-Noord. Het openbaar vervoer is dichtbij en je kunt je auto vlakbij (betaald) parkeren. Kom je op de fiets, dan kun je hem in onze fietsenstalling zetten. Tijdens je pauze ben je van harte welkom in ons restaurant. Of wil je dan even een frissen neus halen? Naast Het Schouw ligt een mooie buurttuin en op loopafstand vind je het Baanakkerpark.
Routebeschrijving naar Het Schouw in Amsterdam Noord (via Google Maps).

Verder kijken

Bekijk hier alle vacatures voor verzorgende IG en alle vacatures voor verpleegkundigen bij Amstelring.

 

Kom jij ons team versterken?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Vacatures