Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Werken bij Het Hoge Heem

Twee bejaarde dames bezig met bloemschikken, roze en witte bloemen
  • Midden in Uithoorn
  • Leuke teamsfeer
  • Goed bereikbaar
Aanmelden vacaturemail
Misschien ken je ons mooie, lichte complex midden in het dorp wel? Werken bij ons is een feestje. Samen maken we het leven van onze bewoners zo prettig mogelijk. In álle teams is de sfeer goed, of je nu werkt in ons verpleeghuis of in de fraaie groepswoningen voor mensen met dementie. Bij Het Hoge Heem werken zo'n 115 personen. Er zijn 8 zorgteams.

Heb jij hart voor de zorg en wil je aan de slag in een leuk team? Bekijk alle vacatures bij Het Hoge Heem!

Onderdeel van Uithoorn

Ons huis hoort echt bij Uithoorn. Dat merk je direct, je ontmoet er bijvoorbeeld veel buurtbewoners. En er zijn maar liefst 240 behulpzame vrijwilligers. Iedereen hoort erbij en er is altijd een goede sfeer. Net als in andere locaties vind je ook in Het Hoge Heem oudere mensen met rijke levensverhalen.

‘In Het Hoge Heem kom je echt thuis’

 

Gevoel van thuis

Veel collega's gingen je voor en kozen voor een baan in de ouderenzorg bij Amstelring. We staan voor elkaar klaar en je leert elkaar goed kennen. De sfeer en mogelijkheden in zorgcentrum Het Hoge Heem spreken je vast aan. Binnen onze teams kun je bouwen op je collega’s.
Ook de teamuitjes zijn altijd een succes. De ene keer ga je met collega’s uit eten, dan weer barbecueën. Vind jij het leuk om op het podium te staan? Regelmatig treden onze teams op voor de bewoners.

Ruimte voor jouw ontwikkeling

Blijf je graag bij? Wil je verder groeien in je vak? In het Hoge Heem ondersteunen we jouw ontwikkeling. Je krijgt veel cursussen en trainingen aangeboden en kunt een vervolgopleiding volgen. Je leert om de beste beslissingen te nemen in je werk. Als medewerker werk je in een team dat wordt ondersteund door een coach. Je team regelt zoveel mogelijk zelf: van roosters tot taakverdeling. Zo zorg je met elkaar voor de beste kwaliteit van zorg.

Goed bereikbaar

Het Hoge Heem is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de fiets en de auto. Je kunt met je auto gratis parkeren op het eigen terrein. En er is een fietsenstalling. Voor je pauze kun je terecht in ons restaurant, maar dichtbij vind je ook winkels en een supermarkt. 
Routebeschrijving naar Het Hoge Heem in Uithoorn (via Google Maps).

Verder kijken?

Bekijk hier alle vacatures voor verzorgende IG en alle vacatures voor verpleegkundigen bij Amstelring.

 

Kom je ons team versterken?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Vacatures