Werken bij Het Hoge Heem

Vacatures Het Hoge Heem
  • Midden in Uithoorn
  • Leuke teamsfeer
  • Goed bereikbaar auto & OV
Misschien ken je ons mooie, lichte complex midden in het dorp wel? Werken bij ons is een feestje. Samen maken we het leven van onze bewoners zo prettig mogelijk. In álle teams is de sfeer goed, of je nu werkt in ons verpleeghuis of in de fraaie groepswoningen voor mensen met dementie. Bij Het Hoge Heem werken zo'n 115 personen. Er zijn 8 zorgteams.

Heb jij hart voor de zorg en wil je aan de slag in een leuk team? Bekijk onze vacatures!

Onderdeel van Uithoorn

Als Huis van de Buurt hoort Het Hoge Heem echt bij de Uithoorn. Dat merk je direct. Je ontmoet veel buurtbewoners en er zijn maar liefst 240 behulpzame vrijwilligers. Iedereen hoort erbij en er is altijd een goede sfeer.

‘In Het Hoge Heem kom je echt thuis.’

 

Gevoel van thuis

Binnen onze teams kun je bouwen op je collega’s. We staan voor elkaar klaar en leren elkaar echt kennen. De teamuitjes zijn altijd een succes. De ene keer ga je met collega’s uit eten, dan weer barbecueën. Vind jij het leuk om op het podium te staan? Regelmatig treden onze teams op voor de bewoners.

Ruimte voor jouw ontwikkeling

Blijf je graag bij? Wil je verder groeien in je vak? In het Hoge Heem ondersteunen we jouw ontwikkeling. Je krijgt veel cursussen en trainingen aangeboden en kunt een vervolgopleiding volgen.

Goed bereikbaar

Het Hoge Heem is goed bereikbaar met het ov, de fiets en de auto. Je kunt gratis parkeren op het eigen terrein en er is een fietsenstalling. Voor je pauze kun je terecht in ons restaurant, maar dichtbij vind je ook winkels en een supermarkt.

Routebeschrijving (via Google Maps).

Kom je ons team versterken?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Vacatures