Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Werken bij Groenelaan

Twee verzorgenden kijken naar oude vrouw met voet in gips
  • Vriendelijke sfeer
  • Ruimte voor ideeën
  • Dicht bij OV en de A9
Zoek jij een plek waar je je werk met hart en ziel kunt doen? Waar jouw deskundigheid en idee├źn de ruimte krijgen? Dan heten we je graag welkom in zorgcentrum Groenelaan aan de groene rand van Amstelveen. Een heerlijk huis met een vriendelijke sfeer, met aandacht voor jou en je ontwikkeling. Bij Groenelaan werken zo'n 150 mensen. Er zijn 10 zorgteams.

Heb jij liefde voor het vak en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Bekijk alle vacatures bij Groenelaan!

Levendige werkomgeving

De sfeer en mogelijkheden in zorgcentrum Groenelaan spreken je zeker aan. Onze hal is net een dorpsplein. Met een bruin café, restaurant, kapper, pedicure, winkeltjes en kraampjes voelt iedereen zich er welkom. Je biedt zorg aan mensen met dementie, een chronische ziekte of handicap of revalidanten. Net als in andere locaties vind je ook in Groenelaan ouderen met rijke levensverhalen.

Zelf aan het roer

Veel collega's gingen je voor en kozen voor een baan in de ouderenzorg bij Amstelring. En ook in Groenelaan vinden we het belangrijk dat je ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Je leert om de allerbeste beslissingen te nemen in je werk. Als medewerker werk je in een team dat wordt ondersteund door een coach. Je team regelt zoveel mogelijk zelf: van roosters tot taakverdeling. Zo zorg je met elkaar voor de beste kwaliteit van zorg.

‘Je wordt hier echt gezien.’

 

Jouw ideeën

Weet jij hoe iets beter kan, deel het dan vooral. Binnen Groenelaan denken we in mogelijkheden. Wil je jezelf verbeteren? Met een eigen praktijkopleider en leerlokaal bieden we ruimte voor cursussen en trainingen. In overleg kun je een vervolgopleiding doen.

Bereikbaarheid

Groenelaan is uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Ons zorgcentrum ligt tegenover Ziekenhuis Amstelland. Je parkeert bij ons gratis voor de deur. Kom je met de fiets? Vraag dan naar onze overdekte fietsenstalling. Voor lunch en snacks is er een keuken. En op loopafstand vind het grote Winkelcentrum Groenhof. 
Routebeschrijving naar verpleeghuis Groenelaan in Amstelveen (via Google Maps).

Verder kijken?

Bekijk hier alle vacatures voor verzorgende IG en alle vacatures voor verpleegkundigen bij Amstelring.

 

Kom je ons team versterken?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Vacatures