Werken bij Groenelaan

Twee verzorgenden kijken naar oude vrouw met voet in gips
  • Vriendelijke sfeer
  • Ruimte voor jouw ideeën
  • Dicht bij OV en de A9
Zoek jij een plek waar je je werk met hart en ziel kunt doen? Waar jouw deskundigheid en idee├źn de ruimte krijgen? Dan heten we je graag welkom in zorgcentrum Groenelaan aan de groene rand van Amstelveen. Een heerlijk huis met een vriendelijke sfeer, met aandacht voor jou en je ontwikkeling. Bij Groenelaan werken zo'n 150 mensen. Er zijn 10 zorgteams.

Heb jij liefde voor het vak en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Bekijk onze vacatures!

Levendige werkomgeving

De sfeer in ons huis spreekt je zeker aan. Onze hal is net een dorpsplein. Met een bruin café, restaurant, kapper, pedicure, winkeltjes en kraampjes voelt iedereen zich er welkom. Je biedt zorg aan mensen met dementie, een chronische ziekte of handicap of revalidanten. Welke zorg past het beste bij jou? We horen het graag!

Zelf aan het roer

In Groenelaan vinden we het belangrijk dat je ruimte hebt om zelf beslissingen in je werk te maken. Als medewerker werk je in een team dat, ondersteund door een coach, zoveel mogelijk zelf regelt: van roosters tot taakverdeling. Zo zorg je met elkaar voor de beste kwaliteit van zorg.

‘Je wordt hier echt gezien.’

 

Jouw ideeën

Weet jij hoe iets beter kan, deel het dan vooral. Binnen Groenelaan denken we in mogelijkheden. Wil je jezelf verbeteren? Met een eigen praktijkopleider en leerlokaal bieden we ruimte voor cursussen en trainingen. In overleg kun je een vervolgopleiding doen.

Dicht bij metro en snelweg

Om in Groenelaan te werken, hoef je niet in Amstelveen te wonen. Ov en A9 zijn dichtbij. Je parkeert gratis voor de deur. Kom je met de fiets? Die staat veilig in onze overdekte fietsenstalling. Voor lunch en snacks is er een keuken, of op loopafstand een groot winkelcentrum.

Routebeschrijving (via Google Maps).

Kom je ons team versterken?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Vacatures