Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Werken bij Floriande

Bejaarde man kijkt hoe bejaarde vrouw aan paardenbloem ruikt, buiten, blauwe lucht, bomen
  • Mooie werkplek
  • Goede werksfeer
  • Naast winkelcentrum
Werk je graag op een plek die niet als instelling aanvoelt? Gewoon midden in een mooie woonwijk? Bij woonzorgcentrum Floriande in Hoofddorp zit je goed. Met een leuk team bied je samen zorg en ondersteuning aan mensen met dementie of een andere chronische ziekte. Bij Floriande werk je met ongeveer 60 collega's. Er zijn 5 zorgteams.

Nieuwsgierig? We maken graag kennis met je! Bekijk alle vacatures bij Floriande!

Alle ruimte voor jou en de bewoners

Net als in andere locaties vind je ook in Floriande mensen met rijke levensverhalen. Jij weet dat het voor bewoners draait om liefdevolle aandacht, samen zijn, lekker eten en genieten. En om goede zorg natuurlijk. In woonzorgcentrum Floriande heb je alle ruimte om met je team die zorg te organiseren en te geven. De moderne groepswoningen en appartementen zijn ruim en bieden uitzicht op de mooie binnentuin.

Dit is wat wij bewoners van Floriande te bieden hebben. Zie je waar het beter kan? In overleg is er veel mogelijk.

Eropuit met je collega’s

Vanaf dag één voel je je welkom in dit smaakvol ingerichte huis. Daar zorgt ook het altijd gezellige restaurant voor, waar buurtbewoners zeer welkom zijn. De sfeer binnen de zorgteams is buitengewoon goed. Personeelsuitjes organiseert elk team zelf, dus als je leuke ideeën hebt… Wat jaarlijks terugkeert is de Pats Boem Show, een onvergetelijke avond voor de bewoners, je collega’s en jezelf.

‘De werkomgeving is geweldig. Je werkt midden in een woonwijk en het voelt niet als een zorginstelling.’

 

Doe nog wat inspiratie op en lees de verhalen van collega's die kozen voor werk in de ouderenzorg.

De betere pauze

Even lunchen? Je bent van harte welkom in het restaurant van Floriande. Bij mooi weer kun je je broodje in de binnentuin opeten. Boodschappen doen tijdens je pauze? Met winkelcentrum Floriande naast de deur heb je vele winkels bij de hand: van Dirk tot AH, van Action tot HEMA. Ook vind je onder het dak van het woonzorgcentrum een gezondheidscentrum, wellnesscentrum, kapper, pedicure en masseur. 

Goed bereikbaar met de auto, fiets of ov

Zorgcentrum Floriande is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (bus) en de auto. Er zijn parkeerplekken op het Hemertplein en in de omliggende straten. Kom je met de fiets? Je kunt je fiets voor de deur kwijt. 
Routebeschrijving naar Floriande in Hoofddorp (via Google Maps)

Verder kijken?

Bekijk hier alle vacatures voor verzorgende IG en alle vacatures voor verpleegkundigen bij Amstelring.

 

Kom je ons team versterken?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Vacatures