Werken bij Floriande

Bejaarde man kijkt hoe bejaarde vrouw aan paardenbloem ruikt, buiten, blauwe lucht, bomen
  • Mooie werkplek
  • Goede werksfeer
  • Naast winkelcentrum
Werk je graag op een plek die niet als instelling aanvoelt? Gewoon midden in een mooie woonwijk? Bij woonzorgcentrum Floriande in Hoofddorp zit je goed. Met een leuk team bied je samen zorg en ondersteuning aan mensen met dementie of een andere chronische ziekte. Vanaf dag één voel je je in dit smaakvol ingerichte huis welkom. Daarvoor zorgt ook het altijd gezellige restaurant, waar buurtbewoners zeer welkom zijn. Bij Floriande werk je met ongeveer 60 collega's. Er zijn 5 zorgteams.

Nieuwsgierig? We maken graag kennis met je! Bekijk onze vacatures!

Alle ruimte voor jou en de bewoners

Jij weet dat het voor bewoners naast goede zorg draait om liefdevolle aandacht, samen zijn, lekker eten en genieten. In woonzorgcentrum Floriande heb je alle ruimte om met jouw team die zorg te organiseren en te geven. De moderne groepswoningen en appartementen zijn ruim en bieden uitzicht op de mooie binnentuin. Zie je waar het beter kan? In overleg is er veel mogelijk.

Eropuit met je collega’s

De sfeer binnen de zorgteams is buitengewoon goed. Dat merk je zodra je bij ons binnenkomt. Personeelsuitjes organiseert elk team zelf, dus als je leuke ideeën hebt… Wat jaarlijks terugkeert is de Pats Boem Show, een onvergetelijke avond voor de bewoners, je collega’s en jezelf.

‘De werkomgeving is geweldig. Je werkt midden in een woonwijk en het voelt niet als een zorginstelling.’

 

De betere lunchpauze

Even lunchen? Je bent van harte welkom in het restaurant van Floriande. Bij mooi weer kun je je broodje in de binnentuin opeten. Boodschappen doen tijdens je pauze? Met winkelcentrum Floriande naast de deur heb je vele winkels bij de hand: van Dirk tot AH, van Action tot HEMA. Ook vind je onder het dak van het woonzorgcentrum een gezondheidscentrum, wellnesscentrum, kapper, pedicure en masseur.

Goed bereikbaar met de auto, fiets of ov

Het is goed parkeren bij woonzorgcentrum Floriande. Kom je met de fiets? De fiets kun je kwijt voor de deur. Het ov is op loopafstand.

Routebeschrijving (via Google Maps)

Kom je ons team versterken?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Vacatures