Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Werken bij Eijkenhove

Bejaarde vrouw kijkt geïnteresseerd naar een kip tijdens dieren bezoek in bejaardenhuis
  • Kleinschalige zorg
  • Grote betrokkenheid
  • Ruimte voor ontwikkeling
Aanmelden vacaturemail
Zorg jij graag voor mensen met dementie? Werk je het liefst op een locatie waar alles goed voor elkaar is? Dan is het nieuwe Eijkenhove in Hoofddorp iets voor jou. In een kleinschalige en ontspannen omgeving van de vier groepswoningen bied je zorg aan bewoners. Zo leer jij de bewoners en je collega’s echt kennen. Bij Eijkenhove werken ongeveer 30 personen. Er zijn 2 zorgteams.

Werken in een gezellig team op mooie groene locatie? Bekijk alle vacatures bij Eijkenhove!

Een fijne plek om te werken

Groepswonen Eijkenhove is niet alleen een prettige woonomgeving voor bewoners, maar ook een fijne werkomgeving voor jou. Het nieuwe, lichte gebouw ligt mooi tegen het groen aan en heeft een binnentuin. De woonkamers zijn ruim, zodat je er goed je werk kunt doen. Net als in andere locaties tref je ook in Eijkenhove mensen met rijke levensverhalen

'Werken in Eijckenhove is gewoon heel erg leuk.'

 

Liefde voor het vak

Wat gelijk opvalt in Eijkenhove, is de kleinschaligheid en de gezellige, ontspannen sfeer in de teams. Je ontmoet collega’s met veel liefde voor het vak en een grote betrokkenheid. Vind jij het ook belangrijk om in te spelen op het karakter en de wensen van bewoners? Geef jij familieleden graag de kans om mee te helpen en mee te doen? Kom dan eens praten.

Ruimte voor ontwikkeling

Als je zoekt naar vernieuwing in de zorg en in je werk, zit je goed in Eijkenhove. Nu al werken onze teams meer en meer zelfstandig. Binnen zo’n team krijg je als medewerker alle vertrouwen en komt je deskundigheid meer tot zijn recht. Wil je jezelf verder ontwikkelen? In overleg is er veel mogelijk. 

Groepswonen Eikenhove ligt naast woonzorgcentrum Bornholm, waar je bijvoorbeeld tijdens de lunchpauze even in het restaurant kunt zitten. Of je wandelt naar het winkelcentrum. Voor de extra teamspirit zijn er regelmatig personeelsuitjes.

Parkeren en omgeving

Eijkenhove is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (bus) of de auto. Het parkeren op het terrein is gratis. Kom je met de fiets? Er is een half overdekte fietsenstalling. Routebeschrijving naar Groepswonen Eijkenhove in Hoofddorp (via Google Maps).

Verder kijken?

Bekijk hier alle vacatures voor verzorgende IG en alle vacatures voor verpleegkundigen bij Amstelring.

 

Kom jij ons team versterken?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Vacatures