Werken bij Eijkenhove

Vacatures Eijkenhove
  • Kleinschalige zorg
  • Grote betrokkenheid
  • Ruimte voor ontwikkeling
Zorg jij graag voor mensen met dementie? Werk je het liefst op een locatie waar alles goed voor elkaar is? Dan is het nieuwe Eijkenhove in Hoofddorp iets voor jou. In een kleinschalige en ontspannen omgeving van de vier groepswoningen bied je zorg aan bewoners. Zo leer jij de bewoners en je collega’s echt kennen. Eikenhove ligt naast woonzorgcentrum Bornholm, waar je bijvoorbeeld in de lunchpauze even in het restaurant kunt zitten. Bij Eijkenhove werken ongeveer 30 personen. Er zijn 2 zorgteams.

Werken in een gezellig team op mooie groene locatie? Bekijk onze vacatures!

Een fijne plek om te werken

Eijkenhove is niet alleen een prettige woonomgeving voor bewoners, maar ook een fijne werkomgeving voor jou. Het lichte gebouw ligt mooi tegen het groen aan en heeft een mooie binnentuin. De woonkamers zijn zo ruim dat je er goed je werk kunt doen.

'Werken in Eijckenhove is gewoon heel erg leuk.'

 

Liefde voor het vak

Wat gelijk opvalt in Eijkenhove, is de gezellige, ontspannen sfeer in de teams. Je ontmoet collega’s met veel liefde voor het vak en een grote betrokkenheid. Vind jij het ook belangrijk om in te spelen op het karakter en de wensen van bewoners? Geef jij familieleden de kans om mee te helpen? Kom dan eens praten.

Ruimte voor ontwikkeling

Als je zoekt naar vernieuwing in de zorg en in je werk, zit je goed in Eijkenhove. Nu al werken onze teams meer en meer zelfstandig. Binnen zo’n team krijg je als medewerker alle vertrouwen en komt je deskundigheid meer tot zijn recht. Wil je jezelf verder ontwikkelen? In overleg is er veel mogelijk.

Parkeren en omgeving

Eijkenhove is goed bereikbaar met het ov of de auto. Het parkeren op het terrein is gratis. Voor je fiets is er een half overdekte fietsenstalling. Tijdens de pauze kun je terecht in het restaurant van het woonzorgcentrum Bornholm. Of je wandelt naar het winkelcentrum. Voor de extra teamspirit zijn er regelmatig personeelsuitjes.

Routebeschrijving (via Google Maps).

Kom jij ons team versterken?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Vacatures