Werken bij Eigen Haard

Vacatures Eigen Haard
  • Midden in Zwanenburg
  • Je kent elkaar
  • Licht en ruim opgezet
Je vindt ons woonzorgcentrum midden in een gewone woonwijk in Zwanenburg. Ons gebouw is licht en ruim van opzet. Dat maakt het werken er wel zo prettig. Met ruim 30 bewoners en 40 collega’s leer je elkaar snel kennen. Je voelt je er snel thuis. Ook onze buurtbewoners komen graag langs voor koffie en gezelligheid.

Wil jij werken in één van de drie leuke teams?? Bekijk onze vacatures!

Huis van de Buurt

In woonzorgcentrum Eigen Haard merk je gelijk dat je in een Huis van de Buurt werkt. Heel Zwanenburg ontmoet elkaar hier. Buurtbewoners eten gezellig mee, familie komt graag langs en vele dorpsbewoners zetten zich in als vrijwilliger. De betrokkenheid is groot.

'Eigen Haard is een fijn klein huis. Je kent iedereen snel.'

 

Gezellige buurtbewoners

Naast Eigen Haard vind je 82 aanleunwoningen. De bewoners maken graag gebruik van onze voorzieningen en zitten nooit om een praatje verlegen. Deze combinatie van eigen bewoners en buurtbewoners zorgt voor een prettige sfeer. Kom gerust eens kijken. Dan kun je met eigen ogen zien wat we bedoelen.

Goed bereikbaar

Eigen Haard is goed bereikbaar met het ov en de auto. Station Halfweg-Zwanenburg ligt op tien minuten lopen en je kunt bij ons gratis parkeren.

Routebeschrijving (via Google Maps)

Kom je ons team versterken?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Vacatures