Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Kijk hier voor de laatste informatie over het coronavirus.

Werken bij Eigen Haard

Vrouwelijke verzorgende leest voor uit tijdschrift aan oude vrouw
  • Midden in Zwanenburg
  • Je kent elkaar
  • Licht en ruim opgezet
Je vindt woonzorgcentrum Eigen Haard midden in een gewone woonwijk in Zwanenburg. Het gebouw is licht en ruim van opzet. Dat maakt het werken er wel zo prettig. Met zo'n 30 bewoners en 40 collega’s leer je elkaar snel kennen. Je voelt je er snel thuis. Ook onze buurtbewoners komen graag langs voor koffie en gezelligheid.

Wil jij werken in één van de 3 leuke teams?? Bekijk alle vacatures bij Eigen Haard!

Huis in de buurt

In woonzorgcentrum Eigen Haard merk je dat je in een dorp werkt. Het is een plek waar Zwanenburgers graag komen, een levendige ontmoetingsplaats. En de kundige medewerkers hebben oog voor gezelligheid en service. Buurtbewoners eten gezellig mee, familie komt langs en vele dorpsbewoners zetten zich in als vrijwilliger. De betrokkenheid is groot.

'Eigen Haard is een fijn klein huis. Je kent iedereen snel.'

 

Veel collega's gingen je voor en kozen voor een baan in de ouderenzorg bij Amstelring. We staan voor elkaar klaar en je leert elkaar goed kennen. De sfeer en mogelijkheden in zorgcentrum Eigen Haard spreken je vast aan. Binnen de teams kun je bouwen op je collega’s.

Blijf je graag bij? Wil je verder groeien in je vak? In Eigen Haard ondersteunen we jouw ontwikkeling. Je krijgt cursussen en trainingen aangeboden en je kunt in overleg een vervolgopleiding doen. Je leert om de beste beslissingen te nemen in je werk. Je team regelt zoveel mogelijk zelf: van roosters tot taakverdeling. Zo zorg je met elkaar voor de beste kwaliteit van zorg. 

Gezellige buurtbewoners

Naast Eigen Haard liggen 82 aanleunwoningen. En ook deze bewoners maken graag gebruik van onze voorzieningen. Deze combinatie van eigen bewoners en buurtbewoners geeft een prettige sfeer. Kom gerust eens kijken. Dan kun je met eigen ogen zien wat we bedoelen.

Goed bereikbaar

Eigen Haard is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Station Halfweg-Zwanenburg ligt op 10 minuten lopen en je kunt bij ons gratis parkeren.
Routebeschrijving naar Eigen Haard in Zwanenburg (via Google Maps)

Verder kijken?

Bekijk hier alle vacatures voor verzorgende IG en alle vacatures voor verpleegkundigen bij Amstelring.

 

Kom je ons team versterken?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Vacatures