Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Werken bij De Venser

Klassiek ogende oude vrouw leest een tijdschrift samen met andere vrouw met getinte huidskleur
  • Jouw mening doet ertoe
  • Echt gezellig huis
  • Vlak bij Johan Cruijff ArenA
‘We kijken hier nergens van op.’ Als er een plek is waar je je oprecht op je gemak kunt voelen, dan is het in De Venser. Een warm, open, gastvrij en kleurrijk verpleeg- en verzorgingshuis in Amsterdam Zuidoost, dicht bij de Amsterdam ArenA. Er werken zo'n 120 mensen. Er zijn 8 zorgteams.

Werk je graag in een huis met een levendige sfeer? Wil je meepraten over werkverdeling en de planning? Bekijk alle vacatures bij De Venser!

Op en top gezellig

Net als in alle andere locaties vind je in De Venser mensen met rijke levensverhalen. Je merkt al snel dat we echt bij de buurt horen. Het is één grote ontmoeting tussen bewoners en buurtbewoners, veel met een Surinaamse of Antilliaanse afkomst. Iedereen loopt er graag even binnen, of het nou voor een kop koffie, een biertje, optreden of activiteit is. Kijk hier wat wij de bewoners van De Venser nog meer te bieden hebbenPast zo’n actieve omgeving bij jou, dan is De Venser de werkplek voor jou.

Samen met je team

Bij De Venser werk je in een zelforganiserend team. Samen zorgen we voor een goede planning en fijne werkindeling. We kijken regelmatig naar wat er goed gaat en wat er beter kan. Je praat mee over de werving en selectie van collega’s. Heb je een goed idee? In De Venster is er alle ruimte voor. Eens per jaar ga je samen met je collega’s op personeelsuitje.

'Werken in een team waar je trots op bent.'

 

Blijven leren

Wil je jezelf blijven ontwikkelen? Je krijgt bij ons de kans om verschillende cursussen te doen. Zo blijf je helemaal bij. Verder groeien? In overleg is een vervolgopleiding mogelijk. Doe hier nog wat mooie inspiratie op en lees verhalen van collega's die kozen voor werk of een opleiding in de ouderenzorg.

Goed bereikbaar en dichtbij winkels

Op een betere locatie kun je niet werken. Het openbaar vervoer is dichtbij: metrohalte Strandvliet en station Amsterdam Bijlmer Arana zijn op loopafstand. Kom je met de auto? Je parkeert je auto gratis voor de deur. En als je met de fiets komt, dan kun je die in onze fietsenstalling zetten. Voor lunch of diner is er ons restaurant of ons winkeltje. Even shoppen of na je werk een avondje uit? Omdat je vlak bij de ArenA werkt, is dat allemaal mogelijk.

Routebeschrijving naar Woonzorgcentrum De Venser (via Google Maps).

Verder kijken?

Bekijk hier alle vacatures voor verzorgende IG en alle vacatures voor verpleegkundigen bij Amstelring.

 

Kom jij ons team versterken?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Vacatures