Werken bij De Venser

Vacatures De Venser
  • Jouw mening doet ertoe
  • Echt gezellig huis
  • Vlak bij Amsterdam ArenA
‘We kijken hier nergens van op.’ Als er een plek is waar je je oprecht thuis voelt, dan is het in De Venser. Een warm, open, gastvrij en kleurrijk verpleeg- en verzorgingshuis in Amsterdam Zuidoost, dicht bij de Amsterdam ArenA. Er werken zo'n 120 mensen. Er zijn 8 zorgteams.

Werk je graag in een huis met een levendige sfeer? Wil je meepraten over werkverdeling en de planning? Bekijk onze vacatures!

Op en top gezellig

Tijdens je werk merk je dat De Venser echt bij de buurt hoort. Het is één grote ontmoeting tussen bewoners en buurtbewoners, veel met een Surinaamse of Antilliaanse afkomst. Iedereen loopt er graag even binnen, of het nou voor een biertje, optreden of activiteit is. Past zo’n omgeving bij jou, dan is De Venser de werkplek voor jou.

Samen met je team

Binnen de Venser werk je in een zelforganiserend team. Samen zorg je voor een goede planning en werkindeling en kijk je naar wat er goed gaat en beter kan. Je praat mee over de werving en selectie van collega’s. Heb je een goed idee? In De Venster is er alle ruimte voor. Eens per jaar ga je samen met je collega’s op personeelsuitje.

'Werken in een team waar je trots op bent.'

 

Blijven leren

Wil je jezelf blijven ontwikkelen? Je krijgt bij ons de kans om verschillende cursussen te doen. Zo blijf je helemaal bij. Verder groeien? In overleg is een vervolgopleiding mogelijk.

Goed bereikbaar en dichtbij winkels

Op een betere locatie kun je niet werken. Het ov is dichtbij, je parkeert je auto gratis voor de deur, of je komt met de fiets die je in de stalling kwijt kunt. Voor lunch of diner is er ons restaurant of ons winkeltje. Even shoppen of na je werk een avondje uit? Omdat je bij de ArenA werkt, is dat allemaal mogelijk.

Routebeschrijving (via Google Maps).

Kom jij ons team versterken?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Vacatures