Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Werken bij De Rietvinck

Verzorgende met getinte huidskleur geeft bejaarde vrouw limonade te drinken in glas met rietje
  • Echte Amsterdamse sfeer
  • Mooie locatie met binnentuin
  • LHBTI-vriendelijk huis
Aanmelden vacaturemail
Midden in de Amsterdamse Jordaan vind je De Rietvinck. Een modern en beregezellig woonzorgcentrum, waar iedereen welkom is en waar je je gelijk thuis voelt. Samen met zo'n 65 collega’s zorg je voor 68 bewoners met lichamelijke klachten, hersenletsel of dementie. Er zijn 3 zorgteams.

Vind jij een goede werksfeer belangrijk en zoek je een levendige werkplek in hartje Amsterdam? Bekijk alle vacatures van De Rietvinck!

Leuk contact met bewoners en collega’s

Geen betere plek om te werken dan in de Jordaan, vlak bij het hippe Haarlemmerplein en winkelstraat Haarlemmerdijk. Net als in alle andere locaties kom je ook in De Rietvinck ouderen tegen met rijke levensverhalen. Maar je ontmoet bij ons ook interessante collega’s en vrijwilligers van uiteenlopende culturen, met ieder een eigen achtergrond of seksuele voorkeur. Juist die bonte verzameling van mensen maakt ons huis zo kleurrijk. Niet voor niets komen buurtbewoners graag op bezoek. Vind je het leuk om in een huis te werken waar iedereen zich thuis voelt? De deur staat open!

Een stapje extra

In De Rietvinck doen we elke dag ons best om bewoners een prettige en vrolijke dag te bezorgen. Daarvoor zetten we graag een stap extra. Heb jij een idee waarmee je een gewone dag bijzonder maakt? Jouw inbreng is meer dan welkom. Je kunt altijd aankloppen bij je collega’s en de manager. Dit is wat wij bewoners van De Rietvinck te bieden hebben.

Goed voor je ontwikkeling

Professionaliteit staat voorop in De Rietvinck. Je leert elke dag van elkaars kwaliteiten en krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen. Samen met je collega’s volg je bijvoorbeeld klinische lessen. Wil je een vervolgopleiding doen? Ontdek wat er allemaal mogelijk is. Lees hier de verhalen van Amstelring-collega's.

'Een gezellig Amsterdamse werkomgeving midden in de Jordaan.'

 

Goed bereikbaar

Woonzorgcentrum De Rietvinck ligt vlakbij het prachtig gerenoveerde Haarlemmerplein. Ook merk je de levendigheid van de Haarlemmerdijk met winkels, eettentjes en natuurlijk de mooie bioscoop De Movies.

Op het Haarlemmerplein stoppen trams en bussen, dus met het openbaar vervoer ben je zo bij ons.
Kom je met de fiets? Vraag naar onze fietsenstalling. Routebeschrijving naar woonzorgcentrum De Rietvinck (via Google Maps.)

Verder kijken?

Bekijk hier alle vacatures voor verzorgende IG en alle vacatures voor verpleegkundigen bij Amstelring.

 

Kom je ons team versterken?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Vacatures