Werken bij De Rietvinck

Vacatures De Rietvinck
  • Echt Amsterdamse sfeer
  • Mooie locatie met binnentuin
  • LHBTI-vriendelijk huis
Midden in de Amsterdamse Jordaan vind je De Rietvinck. Een modern en beregezellig woonzorgcentrum, waar iedereen welkom is en waar je je gelijk thuis voelt. Samen met zo'n 65 collega’s zorg je hier voor 68 bewoners met lichamelijke klachten, hersenletsel of dementie. Er zijn 3 zorgteams.

Vind jij een goede werksfeer belangrijk en zoek je een levendige werkplek in hartje Amsterdam? Bekijk onze vacatures!

Leuk contact met bewoners en collega’s

Binnen De Rietvinck ontmoet je leuke collega’s en bewoners van uiteenlopende culturen, met elk hun eigen achtergrond of seksuele voorkeur. Juist die bonte verzameling van mensen maakt ons huis zo kleurrijk. Niet voor niets komen buurtbewoners graag bij ons. Vind je het leuk om in een huis te werken waar iedereen zich thuis voelt? De deur staat open!

Een stapje extra

In de De Rietvinck doen we ons stinkende best om bewoners een vrolijke dag te bezorgen. Daarvoor zetten we graag een stap extra. Heb jij een idee waarmee je een gewone dag bijzonder maakt? Jouw inbreng is meer dan welkom. Je kunt altijd aankloppen bij je collega’s en de manager.

Goed voor je ontwikkeling

Professionaliteit staat voorop in De Rietvinck. Je leert elke dag van elkaars kwaliteiten en krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen. Samen met je collega’s volg je bijvoorbeeld klinische lessen. Wil je een vervolgopleiding doen? Ontdek wat er allemaal mogelijk is.

'Een gezellig Amsterdamse werkomgeving midden in de Jordaan.'

 

Goed bereikbaar

Geen betere plek om te werken dan in de Jordaan, vlak bij het hippe Haarlemmerplein. Natuurlijk kun je een broodje in ons restaurant of in de binnentuin eten. Of misschien zit je liever op het plein of in het mooie Westerpark? Met het ov ben je zo bij ons. Voor je fiets is er een stalling.

Routebeschrijving (via Google Maps.)

Kom je ons team versterken?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Vacatures