Werken bij De Makroon

Vacatures De Makroon
  • Spiksplinternieuw gebouw
  • Inspirerend werk
  • In hartje Amsterdam
Werken aan de rand van het bruisende centrum van Amsterdam? Vlakbij het Leidseplein en de Jordaan vind je het moderne woonzorgcentrum De Makroon. In dit spiksplinternieuwe gebouw zorg je samen met je team voor bewoners met somatische klachten en dementie. Al net zo nieuw als het gebouw is onze manier van werken. Je werkt bij De Makroon met zo'n 50 collega's. Er zijn 3 zorgteams.

Ben jij in voor vernieuwing? Dan maken we graag kennis met je! Bekijk onze vacatures!

Midden in het leven

Ons woonzorgcentrum maakt deel uit van het gelijknamige gebouw De Makroon. Je vindt ons op de eerste verdieping, dus je hoeft maar één trap op. We delen het gebouw met senioren die zelfstandig een appartement huren. Grote kans dat je ze op een zomerse dag tegenkomt in de binnentuin of aan de waterkant van de Singelgracht.

Meer ruimte voor het gevoel van thuis

Werken in de Makroon is heerlijk. Alles is er nieuw en de ruime kamers bieden de bewoners veel privacy. In zo’n omgeving voelen zij zich als mens net even meer thuis. Dat merk je direct in de omgang met je bewoners.

'Een hele fijne werkplek met attente collega’s.'

 

Betrokken collega’s

Tijdens een kennismakingsrondje binnen De Makroon merk je als snel dat je met betrokken en attente collega’s te maken hebt. Stuk voor stuk zijn het collega’s die elkaar graag helpen. Ongeacht hun functie steken zij graag een handje uit om samen de beste zorg mogelijk te maken.

Een nieuwe manier van werken

Zie jij snel hoe iets anders of nog beter kan? Dan kom je bij ons helemaal tot je recht. Zo hebben we onlangs onze manier van werken verbeterd. In ons multidisciplinaire overleg schuiven nu regelmatig familieleden aan om mee te praten over de zorg voor hun partner of ouder. Heb jij ideeën hoe de zorg beter kan? We horen ze graag.

Routebeschrijving (via Google Maps).

Kom je ons team versterken?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Vacatures