Werken bij De Klinker

Vacatures De Klinker
  • Goede werksfeer
  • Dicht bij Ten Katemarkt
  • Jouw mening doet ertoe
Midden in de Amsterdamse Kinkerbuurt vind je De Klinker. Een echt Amsterdams woonzorgcentrum waar buurtbewoners en allerlei culturen elkaar ontmoeten. Het is er eigenlijk altijd gezellig en levendig. In de hechte teams werk je nauw samen met collega’s. De sfeer is goed. En, wil je jezelf ontwikkelen? Daar is veel ruimte voor. Bij De Klinker werken ongeveer 60 mensen. Er zijn 4 zorgteams.

Wil jij op een plek werken waar jouw mening ertoe doet? Bekijk onze vacatures!

Jouw zorg

Naar welke zorg gaat jouw hart uit? Je kunt bij De Klinker kiezen uit zorg voor bewoners met dementie, hersenletsel, een lichamelijke chronische ziekte of handicap. Ook zijn er verschillende woonvormen: zorgappartementen en kleinschalige groepswoningen. Je werkt in een klein team en leert jouw bewoners dus echt kennen. En zij jou.

Leuke werksfeer

Kom je bij ons binnen, dan zie je dat onze bewoners nog volop in het leven staan. Soms is er een lunchcafé, dan weer een salsa-avond. Die gezellige sfeer zie je ook terug in hoe wij als collega’s met elkaar omgaan. De saamhorigheid en betrokkenheid is groot. Ons jaarlijkse personeelsuitje is dan ook altijd een groot succes.

'Je krijgt veel vrijheid. Je kunt hier echt jezelf zijn.'

 

Bij ons sta je niet stil

Wil jij verder groeien? Binnen de Klinker kun je veel opleidingen en bijscholingen volgen, zoals een BIG-cursus, agressietraining of vervolgopleiding. Deel je toekomstplannen met ons. We luisteren naar je. Dat geldt ook wanneer je vindt dat iets beter kan. Jouw mening doet ertoe!

Goed bereikbaar

Met tram 7 en 17 ben je zo bij ons. Voor je fiets is er een fietsenstalling en kom je met de auto, dan kun je met korting parkeren. Tijdens de pauze ben je natuurlijk welkom in ons restaurant, maar misschien ga je er liever op uit. In de Kinkerbuurt vind je winkels en supermarkten.

Routebeschrijving (via Google Maps). 

Kom je ons team versterken?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Vacatures