Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Kijk hier voor de laatste informatie over het coronavirus.

Werken bij De Klinker

Oudere vrouw met getinte huidskleur met lichtgele blouse en sjaaltje
  • Goede werksfeer
  • Dicht bij Ten Katemarkt
  • Jouw mening doet ertoe
Midden in de Amsterdamse Kinkerbuurt vind je De Klinker. Een echt Amsterdams woonzorgcentrum waar buurtbewoners en allerlei culturen elkaar ontmoeten. Het is er eigenlijk altijd gezellig en levendig. In de hechte teams werk je nauw met elkaar samen. De sfeer is goed. En, wil je jezelf ontwikkelen? Daar is veel ruimte voor. Bij De Klinker werken ongeveer 60 collega's. Er zijn 4 zorgteams.

Wil jij ook werken op een plek waar jouw mening ertoe doet? Bekijk alle vacatures van De Klinker!

Jouw zorg

Net als in alle andere locaties vind je in De Klinker mensen met rijke levensverhalen. Er is veel variatie in De Klinker, zo kun je kiezen uit zorg voor bewoners met dementie, hersenletsel, een lichamelijke chronische ziekte of een handicap. Ook zijn er verschillende woonvormen: zorgappartementen en kleinschalige groepswoningen. Je werkt in een klein team en leert de bewoners dus echt kennen. En zij jou! 

Leuke werksfeer

Kom je bij ons binnen, dan zie je dat veel van onze bewoners nog volop in het leven staan. Soms is er een lunchcafé, dan weer een salsa-avond. Lees hier wat wij de bewoners van De Klinker nog meer te bieden hebben. De gezellige sfeer zie je ook terug in hoe wij als collega’s met elkaar omgaan. De saamhorigheid en betrokkenheid is groot. Ons jaarlijkse personeelsuitje is dan ook altijd een groot succes.

'Je krijgt veel vrijheid. Je kunt hier echt jezelf zijn.'

 

Bij ons sta je niet stil

Wil jij verder groeien? Bij De Klinker kun je opleidingen en bijscholingen volgen, zoals een BIG-cursus, agressietraining of vervolg zorgopleiding. Deel je toekomstplannen met ons. We luisteren naar je. Dat geldt ook wanneer je vindt dat iets beter kan. Jouw mening doet ertoe! 

Doe hier nog wat mooie inspiratie op en lees verhalen van collega's die kozen voor werk in de ouderenzorg.

Goed bereikbaar

Met tram 7 en 17 ben je zo bij ons. Voor je fiets is er een fietsenstalling. Kom je met de auto? Dan kun je met korting parkeren. Tijdens de pauze ben je natuurlijk welkom in ons restaurant, maar misschien ga je er liever op uit. In de Kinkerbuurt vind je winkels en supermarkten. Routebeschrijving naar Woonzorgcentrum De Klinker (via Google Maps). 

Verder kijken?

Bekijk hier alle vacatures voor verzorgende IG en vacatures voor verpleegkundigen en vacatures voor (para)medisch personeel bij Amstelring.

 

Kom je ons team versterken?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Vacatures