Werken bij De Bogt-Westerbeer

Afbeelding van Werken bij De Bogt-Westerbeer
  • Gezellig Amsterdams
  • Unieke bewonersgroep
  • Hartje Spaarndammerbuurt
De leuke bewoners en medewerkers maken De Bogt-Westerbeer een heerlijke en unieke plek om te werken. Je vindt ons midden in de levendige en hippe Spaarndammerbuurt, vlak bij het Westerpark. De sfeer in ons centrum is lekker Amsterdams en huiselijk. Niet voor niets voelen veel collega's zich direct thuis bij ons. Bij De Bogt-Westerbeer werken ongeveer 140 mensen. Er zijn 6 zorgteams.

Wil jij ook werken in een gezellig huis met veel ruimte voor ontwikkeling? Bekijk onze vacatures!

Zelfstandige teams

Ons woonzorgcentrum telt zes afdelingen met tien tot twaalf medewerkers. De teams werken allemaal zelfstandig. Dat moet wel bij je passen. Gelukkig kun je altijd rekenen op de hulp van je collega’s en op de ondersteuning van kwaliteitsverpleegkundigen, coaches en managers. Voor de teamspirit zijn er regelmatig personeelsfeesten en -lunches.

Werken aan je ontwikkeling

Binnen De Bogt-Westerbeer blijf je leren. Je kunt deelnemen aan (bij)scholingen, maar ook gaan voor een individueel ontwikkeltraject. Wil je een opleiding richting GGZ, BIG, Niveau 4 of EVV volgen? In overleg kan er veel.

Een unieke bewonersgroep

In De Bogt-Westerbeer wonen mensen met rijke levensverhalen. Behalve ouderen met lichamelijke problemen en dementie wonen er zo’n zestig mensen met een indicatie voor beschermd wonen vanwege psychiatrische aandoeningen en/of een verslaving. Ook vind je er een interventieafdeling voor cliënten met ernstige gedragsstoornissen die we tijdelijk opvangen en behandelen. Dankzij die brede cliëntengroep blijft het werk interessant en uitdagend.

'Die gezellige, Amsterdamse sfeer spreekt iedereen aan.'

 

Woonzorgcentrum met aantrekkingskracht

Met een restaurant en bruin café is het altijd gezellig in De Bogt-Westerbeer. Dat weten ook de buurtbewoners en bewoners van de 91 aanleunwoningen die graag bij ons langskomen. Grote kans dat je ze tijdens de pauze tegenkomt in ons restaurant. Liever buiten de deur pauzeren? Dichtbij vind je een winkelcentrum en supermarkt.

Uitstekend bereikbaar

De Bogt-Westerbeer is goed bereikbaar met bus 18 en 22. Voor je fiets is er een overdekte stalling. Kom je met de auto? Helaas zijn er in de buurt maar weinig parkeerplaatsen beschikbaar.

Routebeschrijving (via Google Maps)

Kom je ons team versterken?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Vacatures