Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Werken bij Bornholm

Een team van jonge vrolijke verzorgende in blauw uniform met duim omhoog, tumbs up
  • Mooie werkplek
  • Goede werksfeer
  • Naast winkelcentrum
Aanmelden vacaturemail
Als je ons woonzorgcentrum Bornholm aan de rand van Hoofddorp binnenloopt, ervaar je gelijk de ontspannen en gezellige sfeer. Het is hier dan ook bijzonder prettig werken. Met enthousiaste en gedreven collega’s sta je met liefdevolle zorg klaar voor onze bewoners en revalidanten. Ontwikkeling en voldoende uitdaging vinden wij in ons werk belangrijk. In Bornholm werken 160 collega's. Er zijn 7 zorgteams.

Kom jij één van onze leuke teams versterken? Bekijk alle vacatures Bornholm!

Voor welke zorg kies jij?

In ons grote woonzorgcentrum kun je alle kanten op. Onze teams bieden zorg aan bewoners met lichamelijke klachten, ouderen met dementie en revalidanten. Net als in andere locaties vind je ook in Bornholm mensen met rijke levensverhalen. Voor wie je je ook inzet, we werken altijd samen met de familie. Want mantelzorgers praten bij ons mee over de zorg. 

In ons huis is het altijd gezellig druk. Voor bewoners is er genoeg te doen: optredens, kookactiviteiten, bingo, een lentefeest, een paasbrunch. Dit is wat wij bewoners van Bornholm te bieden hebben.

'Wil je jezelf blijven vernieuwen, dan zit je hier goed.'

 

Een beroep op jouw deskundigheid

Als je zoekt naar vernieuwing in de zorg en in je werk, zit je goed in Bornholm. Binnen een team krijg je als medewerker alle vertrouwen en komt je deskundigheid goed tot zijn recht. Wil je die deskundigheid verder ontwikkelen? Er zijn tal van opleidingen, cursussen en (bij)scholingen die je samen met je collega’s of alleen kunt volgen. 

Het ultieme teamgevoel

Kun je je voorstellen dat sommige collega’s al veertig jaar bij ons werken? Dat kan alleen wanneer de werksfeer goed is. Daar zorgen we samen voor, maar ook de personeelsuitjes tellen mee. De ene keer ga je eropuit met je team of de personeelsvereniging, de andere keer geniet je van een barbecue. Tijdens de pauzes kun je terecht in ons restaurant. Of een kleine wandeling maken naar het winkelcentrum.
Ben jij een sfeermaker? Heb jij hart voor je cliënten en je collega’s? Dan maken we graag kennis met je! 

Bereikbaarheid

Bornholm is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (bus) of de auto. Het parkeren op ons eigen terrein is gratis. Kom je met de fiets? Zet je fiets dan in de half overdekte fietsenstalling. Routebeschrijving naar woonzorgcentrum Bornholm in Hoofddorp (via Google Maps).

Verder kijken?

Bekijk hier alle vacatures voor verzorgende IG en alle vacatures voor verpleegkundigen bij Amstelring.

 

Kom jij ons team versterken?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Vacatures