Werken bij Bornholm

Een team van jonge vrolijke verzorgende in blauw uniform met duim omhoog, tumbs up
  • Mooie werkplek
  • Goede werksfeer
  • Naast winkelcentrum
Als je ons woonzorgcentrum Bornholm aan de rand van Hoofddorp binnenloopt, ervaar je gelijk de ontspannen en gezellige sfeer. Het is hier dan ook bijzonder prettig werken. Met enthousiaste en gedreven collega’s sta je met liefdevolle zorg klaar voor onze bewoners en revalidanten. Ontwikkeling en voldoende uitdaging vinden wij in ons werk belangrijk. Bij Bornholm werk je met zo'n 160 collega's. Er zijn 7 zorgteams.

Kom jij één van onze leuke teams versterken? Bekijk onze vacatures!

Voor welke zorg kies jij?

In ons grote woonzorgcentrum kun je als medewerker alle kanten op. Met onze teams bieden wij zorg aan bewoners met lichamelijke klachten, ouderen met dementie en revalidanten. Voor wie je je ook inzet, je werkt altijd samen met de familie. Want mantelzorgers praten bij ons mee over de zorg.

'Wil je jezelf blijven vernieuwen, dan zit je hier goed.'

 

Een beroep op jouw deskundigheid

Als je zoekt naar vernieuwing in de zorg en in je werk, zit je goed in Bornholm. Binnen een team krijg je als medewerker alle vertrouwen en komt je deskundigheid goed tot zijn recht. Wil je die deskundigheid verder ontwikkelen? Er zijn tal van opleidingen, cursussen en (bij)scholingen die je samen met je collega’s of alleen kunt volgen.

Het ultieme teamgevoel

Kun je je voorstellen dat sommige collega’s al veertig jaar bij ons werken? Dat kan alleen wanneer de werksfeer goed is. Daar zorgen ook de personeelsuitjes voor. De ene keer ga je eropuit met je team of de personeelsvereniging, de andere keer geniet je van een barbecue. Ben jij een sfeermaker? Heb jij hart voor je cliënten en je collega’s? Dan maken we graag kennis met je!

Parkeren en pauzeren

Bornholm is goed bereikbaar met het ov of de auto. Het parkeren op het eigen terrein is gratis. Voor je fiets is er een half overdekte fietsenstalling. Tijdens de pauze kun je terecht in ons restaurant. Of een kleine wandeling maken naar het winkelcentrum.

Routebeschrijving (via Google Maps).

Kom jij ons team versterken?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Vacatures