Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Werken bij Amstelring Wijkzorg

Mannelijke verzorgende met getinte huidskleur omarmt een oudere vrouw en houdt fakkel blauwe rook vast
  • Ruimte voor contact
  • Zelfstandig werk in een team
  • Werken in de wijk
Je kiest voor de zorg omdat jouw hart er naar uit gaat. Iets goed doen voor een ander, van betekenis zijn, dat is waar het om draait. Wil je werken in een klein, hecht team? Waar professionaliteit op nummer 1 staat? Solliciteer dan bij Amstelring Wijkzorg als wijkverpleegkundige of verzorgende. Je vindt ons in Amsterdam en omstreken.

Zelfsturend werken in de wijk

In een zelfsturend wijkteam zijn verzorgenden en verpleegkundigen samen verantwoordelijk voor de zorg in een wijk. Jij kent alle cliënten. En zij kennen jou. Je verleent directe zorg, maar stemt ook af met het ziekenhuis, de huisarts en andere zorgverleners. Dat maakt het werk afwisselend en interessant.

Wijkteam regelt het zelf

Elk wijkteam regelt zelf de planning, roosters en rapportage. Omdat er geen managementlaag is, besteden we meer geld en dus tijd aan de cliënten. Iedereen blij. In onderstaande video kun je zien hoe dit uitpakt.  

Werken in de wijk?

Bekijk hier de leukste vacatures in de wijkzorg!

Vacatures Amstelring Wijkzorg

Werken bij Amstelring Wijkzorg

Bij Amstelring Wijkzorg werk je samen in een zelfsturend team. Wat betekent dit voor jouw werk?

Vlog Wijkleerteam

Wat is het Wijkleerteam, wie zitten er in en wat doet het team? Verpleegkundigen Fatima, Mariëlle, Rkia, Helga en Annelies vertellen er over in hun vlog.