Verpleegkundige? Welkom bij Amstelring!

Afbeelding van Verpleegkundige? Welkom bij Amstelring!
Ben jij verpleegkundige met liefde voor het vak? Breng jij de zorgkwaliteit naar een hoger niveau? Dan bieden wij een leuke en uitdagende werkplek met alle ruimte voor ontwikkeling.

'Ouderen zijn zo lief en open. Als je zelf met een verhaal komt, komen zij ook met een verhaal'
Frans, wijkverpleegkundige

Jij en Amstelring

  • Amstelring staat voor vernieuwend, vrij en flexibel werken. Alles om jou ruimte te geven om goed voor de cliënt én voor jezelf te zorgen.
  • Je kunt je werk goed inrichten en zorgen voor kwalitatieve, persoonlijke verpleging.
  • Anders dan bij de meeste zorgorganisaties werken wij in zelforganiserende teams. Verpleegkundigen vervullen daarin een onmisbare rol.
  • Wil je doorleren over een ziektebeeld? Of een workshop coaching volgen? Dat kan, want Amstelring helpt graag mee om jouw ambities waar te maken.

Ook werken bij Amstelring? 

Bekijk vacatures verpleegkundige en solliciteer direct op de baan die jou leuk lijkt. Of ga naar het vacature-overzicht van je favoriete gemeente: 

‘Wat houdt mijn werk als verpleegkundige in?’

Als verpleegkundige verzorg en verpleeg je chronisch zieke, dementerende ouderen of mensen die revalideren. Het gaat dan vaak om specifieke handelingen die de verzorgende niet mag verrichten. Je geeft sturing aan de complexe taken en coacht collega’s bij het ontwikkelen en leren van (nieuwe) vaardigheden. Met jouw gestructureerde en praktische aanpak breng je de zorgkwaliteit naar een hoger niveau en borg je deze! Een echt verpleegkundige dus Je herkent alle ziektebeelden en weet welke acties te nemen bij veranderingen in de gezondheidstoestand. Je verbindt bewoners, families en mantelzorgers om het te hebben over de zorgsituatie. Daarnaast onderhoud je ook professionele contacten met de kwaliteitsverpleegkundige, teamcoach, andere disciplines (artsen, fysio, ergo). Ben je in het bezit van een diploma Verpleegkundige niveau 4 of 5? Ben je BIG-geregistreerd? Dan kan je bij ons het verschil maken! We hebben altijd leuke vacatures openstaan en je bent meer dan welkom om te solliciteren. Bekijk de vacatures verpleegkundige en solliciteer direct op jouw ideale baan!

Bekijk de vacatures verpleegkundige en solliciteer direct op jouw ideale baan!

'Waar kan ik werken?'

Als onze toekomstige collega heb je de keuze uit verschillende locaties en specialismen binnen Amstelring. In onze woonzorgcentra en groepswoningen wonen mensen met uiteenlopende zorgvragen. Denk aan de zorg voor mensen met dementie, chronische ziekte, ziekte van Parkinson en Huntington. Misschien spreekt werken in de Amstelring Transferafdeling in het VUmc je wel aan. Of maak je als psychiatrisch verpleegkundige graag deel uit van de behandelgroep en kom je te werken op verschillende locaties .

Welke baan je ook zoekt, wij hebben altijd een leuke werkplek bij jou in de buurt. Van Amsterdam tot de regio Amstelland en Meerlanden. Bekijk onze vacatures voor verpleegkundige en solliciteer direct naar jouw ideale baan!