Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Vacatures verzorgingshuis en verpleeghuis

Jonge vrouw blond haar met knotje en zwart t-shirt kijkt geïnteresseerd naar oudere vrouw zittend in fauteuil
  • Liefdevol werk
  • Keuze uit 22 locaties
  • Balans privé en werk
Wil jij elke dag trots zijn op jezelf? En het verschil maken? Kom werken in de verzorgingshuizen en verpleeghuizen van Amstelring. In onze teams zijn betrokken collega's met liefdevol werk bezig. Jij kunt daar ook bij horen! Vrijheid en verantwoordelijkheid gaan bij ons goed samen. Leren, doorgroeien, gezelligheid, het hoort er allemaal bij. Iets voor jou? Bekijk dan onze vacatures verzorgingshuis en verpleeghuis.

Vacatures verzorgingshuis en verpleeghuis

Er is volop keuze in de ouderenzorg. Weet jij al wat jij het leukst vindt? Wil je werken in een kleinschalige woonvorm, een verpleeghuis, een verzorgingshuis, revalidatieafdeling of zorghotel? Wil je het liefst omgaan met mensen met dementie, of wil je op een somatische afdeling werken? Veel is mogelijk, dus kijk of er een vacature voor jou bij zit!

Kies jouw ideale werklocatie

Kom jij ons team versterken? Dat kan in één van onze zorglocaties in Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, Hoofddorp, Uithoorn of Zwanenburg. Bekijk hier welke verzorgingshuis of verpleeghuis in de buurt bij jou past. Of bekijk op een kaart de vacatures in jouw buurt.

Liefde voor het vak

Plezier in je werk én een goede balans tussen werk en privé. Binnen een klein team van betrokken collega’s zet je je in voor liefdevolle zorg. Je regelt alles met elkaar en leert elkaars talenten goed kennen en in te zetten. Passie voor het vak en echte betrokkenheid is wat we met elkaar delen.

Niet stilstaan

Bij Amstelring hoef je nooit stil te staan. De zorg wordt steeds complexer en bij Amstelring bewegen we mee. Dat vraagt om flexibiliteit, maar biedt ook een hoop kansen. Je werkt mee met nieuwe innovatieve projecten of volgt een interne opleiding voor het verhogen van je deskundigheid.

 

 

Werken in een team met leuke collega's?

Kom werken bij Amstelring!

Naar vacatures