Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Vacatures verzorgende IG Zwanenburg

Bejaarde vrouw zit buiten en wordt omarmd door verpleegkundige met lang grijs haar
  • Leuke collega's
  • Verpleeghuis Eigen Haard
  • Kleinschalig
Ben je verzorgende IG en gaat je voorkeur uit naar een kleinschalige werkomgeving? Wil je van baan switchen en wil je niet meer in de grote stad zijn? In het woonzorgcentrum Eigen Haard zijn af en toe leuke vacatures voor verzorgenden beschikbaar. Vooral bij verzorgenden IG uit Haarlem en Amsterdam zijn deze vacatures populair. Zit er ook iets voor jou bij? Bekijk de vacatures!

Goed bereikbaar Zwanenburg: vacatures voor verzorgenden

Het dorp Zwanenburg ligt 5 minuten met de Sprinter vanaf Station Sloterdijk. Super goed bereikbaar dus. Ook vanaf Haarlem is het een makkie: 8 minuten met de Sprinter. Vanaf de halte loop je in 13 minuten naar het kleinschalige verpleeghuis Eigen Haard.

In dit huis leer je elkaar goed kennen, er is een welkome sfeer. Professionaliteit wordt erg gewaardeerd. Vandaar dat verzorgenden zich er snel thuis voelen.

Vacatures verzorgenden IG Zwanenburg

Ben je pas klaar met je opleiding? Of heb je al veel werkervaring en wil je van baan wisselen? En wil je liever in een dorp werken dan een grote stad? Kijk eens rond bij de vacatures voor verzorgende IG in Eigen Haard Zwanenburg. Er zit vast een baan bij, die precies bij jou past. 

 

Werken in een team met leuke collega's?

Komen werken bij Amstelring!

Naar vacatures