Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Vacatures verzorgende ig niveau 3

Zorgmedewerker in blauw uniform jasje wordt omarmt door collega in een bejaardenhuis
  • Leuke teams
  • Mooie werklocaties
  • Uitdaging in je werk
Ben jij Verzorgende IG niveau 3 en geef je met liefde invulling aan de zorg? Wil je veranderen van werkgever? Vind je het leuk om bewoners elke dag weer een goede dag te bezorgen? Voor vacatures verzorgende IG niveau 3 is er volop keuze bij de zorglocaties van Amstelring. Wij maken graag plaats voor enthousiaste en aardige nieuwe collega’s. Veel verzorgenden vonden de afgelopen maanden al een toffe baan bij Amstelring. Dus: neem die stap naar een nieuwe baan!

Welke vacature verzorgende IG niveau 3 past bij jou?

Ben je op zoek naar een mooie vacature verzorgende ig niveau 3? Er is volop keuze bij Amstelring. Waar gaat jouw hart naar uit? Wil je werken in een kleinschalige woonvorm, een verpleeghuis, revalidatieafdeling of zorghotel? Wil je het liefst omgaan met mensen met dementie, of wil je op een somatische afdeling werken? Veel is mogelijk, dus kijk of er een vacature voor jou bij zit!

Keuze uit 22 leuke werklocaties

Misschien wil je dichtbij huis werken? Zodat je snel weer thuis bent voor je kinderen en gezin? Of vind je het prima om met het openbaar vervoer naar je werk te reizen? Bekijk in welke dorpen en steden er mooie vacatures verzorgende IG niveau 3 zijn. Je vindt Amstelring in Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, Hoofddorp, Uithoorn en Zwanenburg.

Elke locatie heeft een eigen werksfeer en specialisme. Bekijk hier de vacatures voor verzorgende IG Amsterdam en vind de vacatures die het beste bij jou past!

Opleiding tot verzorgende IG niveau 3

Wil jij betaald werken in de zorg en één dag per week de schoolbanken in? Dan ben je bij Amstelring welkom als leerling Verzorgende IG. Bekijk hier de mogelijkheden!

Werken in een team met leuke collega's?

Kom werken bij Amstelring

Naar vacatures