Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Vacatures verzorgende IG Hoofddorp

Een team van zes medewerkers in de zorg
  • Mooi en waardevol werk
  • Gezellige collega’s
  • Met liefde voor het vak
Zoek je een nieuwe baan als verzorgende IG 3 in Hoofddorp? Met een diploma verzorgende niveau 3 kun je goed terecht in de Haarlemmermeer. Er zijn in Hoofddorp drie zorglocaties, namelijk Verpleeghuis Bornholm, Verpleeghuis Floriande en Groepswonen Eijkenhove. Kijk dus snel of er een ideale baan voor jou bij is. De huizen zijn populair bij verzorgende IG niveau 3 die iets willen betekenen voor oudere mensen.

Werken in Hoofddorp

Wil je als verzorgende IG 3 graag met ouderen werken? Bijvoorbeeld op een afdeling somatiek of PG? En zoek je een rustige werkomgeving, met groen om je heen, weg van de stadse drukte? Dan is Hoofddorp echt iets voor jou. 

Centraal gelegen tussen Nieuw-Vennep en Schalkwijk, is Hoofddorp een populaire plaats om in te werken en te wonen. Met veel voorzieningen, winkels, sportclubs en recreatie. Kortom: een ideaal gebied voor jong en oud. Met uitstekende openbaar vervoer vanuit Haarlem, Amstelveen, Den Haag en Amsterdam.

Vacatures verzorgende IG Hoofddorp

Kijk eens rond bij de vacatures voor verzorgenden IG in Hoofddorp. We hebben plek voor jou in deze locaties: Florande, Bornholm en Eijkenhove. Er zit vast een baan bij die precies goed voor jou is! Bekijk direct welke vacatures verzorgende IG in Hoofddorp voor jou open staan. 

 

 

Werken in een team met leuke collega's?

Kom werken bij Amstelring!

Naar vacatures