Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Vacatures verzorgende IG Amsterdam

Team van medewerkers in de zorg in halve cirkel, kijken vrolijk
  • Keuze uit 12 locaties
  • Waardevol werk
  • Leuke en gezellige teams
Zoek je werk als verzorgende IG niveau 3 in Amsterdam? Vind je het tijd voor een nieuwe baan in de ouderenzorg? Amsterdam heeft veel te bieden aan mensen die in de zorg willen werken. In elk stadsdeel vind je verpleeghuizen en kleinschalige groepswoningen. Wil je weten of er een vacature verzorgende IG niveau 3 voor jou is? Kijk dan snel welke zorglocatie in Amsterdam een baan voor je heeft.

Vacatures verzorgende IG Amsterdan

Op je fiets naar je werk of met het openbaar vervoer. In Amsterdam zijn de verpleeghuizen en groepswoningen goed bereikbaar. En veilig, als je bijvoorbeeld nachtdienst hebt. Werken als verzorgende IG bij Amstelring kan in alle 7 stadsdelen van Amsterdam: Centrum, Nieuw-West, Noord, Oost, West, Zuid en Zuidoost.

Welke locatie past bij jou?

Heb je een diploma Verzorgende IG niveau 3 of ben je Verzorgende EVV-er? Dan ben je nodig in Amsterdam. Bij Amstelring heb je keuze uit 15 locaties. Elke locatie heeft een eigen werksfeer en specialisme. Bekijk hier de vacatures voor verzorgende IG Amsterdam en vind de vacatures die het beste bij jou past! 

Werken in een team met leuke collega's?

Kom werken bij Amstelring!

Naar vacatures