Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Werken als verzorgende IG

Vrouwelijke verzorgende in wit uniformjasje houdt fakkel vast met roze rook, naast vrolijke oudere man
  • Met liefde voor het vak
  • Waardering voor wat je doet
  • Fijne en aardige collega’s
Zoek je een nieuwe baan als verzorgende IG niveau 3? Wil je veranderen van werkgever? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor verzorgende IG is er volop keuze bij de zorglocaties van Amstelring. Wij maken graag plaats voor enthousiaste, slimme en vriendelijke nieuwe collega’s. Veel verzorgenden vonden de afgelopen maanden al een toffe baan bij Amstelring. Dus: neem ook die stap!

Jeannette - Verzorgende bij Floriande

'Ik vind het fijn om bij een team en een locatie te horen. Je kent elkaar, bewoners leren ons kennen en wij hen. Dat schept een band.'

Welke banen zijn er voor verzorgende IG niveau 3?

Er is volop keuze in de ouderenzorg. Weet jij al wat jij het leukst vindt? Wil je werken in een kleinschalige woonvorm, een verpleeghuis, revalidatieafdeling of zorghotel? Wil je het liefst werken voor mensen met dementie, of wil je op een somatische afdeling werken? Veel is mogelijk, dus kijk of er een vacature voor jou bij zit!

Ben je net klaar met de BBL of BOL? Of heb je al veel werkervaring en wil je van baan wisselen? Ga direct naar vacatures verzorgende IG niveau 3 bij Amstelring. Er zit vast een baan bij die precies goed voor jou is.

Vacatures verzorgende IG niveau 3

Misschien wil je dichtbij huis werken? Zodat je snel weer thuis bent voor je kinderen en gezin? Of vind je het prima om met het openbaar vervoer naar je werk te reizen? Bekijk in welke dorpen en steden er mooie banen voor verzorgende IG niveau 3 zijn. Ga direct naar: vacatures verzorgende IG in Amsterdam, vacatures verzorgende IG in Amstelveen, vacatures verzorgende IG in Aalsmeervacatures verzorgende IG in Hoofddorp, vacatures verzorgende IG in Uithoorn en vacatures verzorgende IG in Zwanenburg.

Werken in een team met leuke collega's?

Kom werken bij Amstelring!

Naar vacatures