Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Vacatures verzorgende IG Purmerend

Mooie vrouwelijke verzorgende in zwart t-shirt kijkt intens naar bejaarde vrouw close-up met dementie pop
  • Leuke collega's
  • Modern verpleeghuis
  • Dichtbij Purmerend
Ben je verzorgende IG in Purmerend en zoek je een uitdagende baan die bij jou past? Wil je graag in Amsterdam werken en vind je 25 minuten reizen niet erg? Enthousiaste verzorgenden IG niveau 3 uit Purmerend komen graag met het openbaar vervoer naar Amsterdam Noord. Want daar ligt het sfeervolle en moderne verpleeghuis Het Schouw. Een leuke werksfeer, een mooi gebouw en leuke teams, dat maakt het werken in Het Schouw populair. Kijk direct naar de vacatures voor verzorgende.

Werken dichtbij Purmerend

Het beste van twee steden: wonen in Purmerend en werken in Amsterdam. Wie 25 minuten reizen prima vindt, solliciteert gewoon naar een baan in Amsterdam. Veel verzorgenden kiezen bewust voor een baan in Verpleeghuis Het Schouw. Wil je weten of er op dit moment een vacature voor verzorgende IG is? Kijk dan snel naar vacatures bij woonzorgcentrum Het Schouw.

Korte reisafstand naar Het Schouw

Vanaf Purmerend is het ruim een kwartier met de bus vanuit Purmerend. Je rijdt door de dorpen Ilpendam en Watergang. En je komt aan bij busstation Buikslotermeerplein. Vandaar is het nog 9 minuten lopen naar woonzorgcentrum Het Schouw. Kom jij ook in Amsterdam Noord werken?

Vacatures verzorgende IG Purmerend 

Op zoek naar een leuke vacature voor verzorgende IG in de buurt van Purmerend? Amstelring heeft in Amsterdam in totaal 14 locaties. Elk huis heeft een eigen werksfeer en specialisme. Kies het verzorgingshuis dat bij jou past!

Werken in een team met leuke collega's?

Kom werken in Het Schouw!

Naar vacatures