Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Vacatures Verzorgende IG Almere

Jonge vrouw met zwart t-shirt kijkt vriendelijk naar bejaarde dame in luie stoel
  • Trots op je werk in de zorg
  • Op reisafstand van Almere
  • Leuke locaties in Amsterdam
Ben je verzorgende IG 3 in Almere en zoek je een baan die bij jou past? Wil je graag in Amsterdam werken en vind je 35 minuten treinreis prima? Enthousiaste verzorgenden IG uit Almere komen graag per trein naar NS station Amsterdam Zuid. Want daar ligt vlakbij het moderne Revalidatie en Verpleeghuis Vreugdehof. Anderen gaan met de metro naar Amsterdam Zuidoost om te werken in De Venser. Wil jij ook werken in Amsterdam? Bekijk hier de vacatures.

Werken in Amsterdam Zuidoost

Het beste van twee steden: wonen in Almere en werken in Amsterdam Zuidoost. Wie 25 minuten reizen vanuit Almere met trein en metro prima vindt, kiest gewoon voor een baan in Zuidoost. Veel verpleegkundigen uit Almere vinden de sfeer in Amsterdam Zuidoost leuk en uitdagend. Zij kiezen bewust voor een baan in woonzorgcentrum De Venser. Dit knusse verpleeghuis ligt vlakbij de metrostation Strandvliet en op loopafstand van de Amsterdamse Poort.

Of in Amsterdam Zuid?

In 35 minuten ben je met de trein van Almere in Amsterdam Zuid. In het moderne verpleeghuis en revalidatiecentrum Vreugdehof is plek voor jou. Afwisselend en uitdagend werk met leuke collega's. Het is vlakbij het rustige Amstelpark en het populaire, overdekte winkelcentrum Gelderlandplein. 

Vacature verzorgende IG 3 Almere

Ben je verzorgende IG niveau 3 of verzorgende EVV-er? Wil je vanuit Almere naar Amsterdam komen? Amstelring biedt mooie vacatures verzorgende IG aan voor mensen die wonen in Almere. Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Werken in team met leuke collega's?

Kom werken bij Amstelring

Naar vacatures