Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Vacatures verpleegkundige Zwanenburg

Vrouw met lang grijsblond haar omarmt bejaarde vrouw, gebouw op achtergrond
  • Levendige locatie 
  • Goede verbinding A'dam Sloterdijk
  • Professioneel en ook knus
Ben je verpleegkundige en vind je een kleinschalige verpleeghuis prettig om in te werken? Wil je van baan switchen en wil je niet meer in de grote stad zijn? In Zwanenburg zijn af en toe vacatures voor verpleegkundigen beschikbaar. Vooral verpleegkundigen uit Haarlem en Amsterdam kiezen voor een baan in Zwanenburg. Ben je MBO of HBO geschoold, kijk dan snel of er een vacature voor jou is in de ouderenzorg van Zwanenburg.

Goed bereikbaar Zwanenburg: vacatures voor verpleegkundigen

Het dorp Zwanenburg ligt 5 minuten met de Sprinter vanaf Station Sloterdijk. Super goed bereikbaar dus. Ook vanaf Haarlem is het een makkie: 8 minuten met de Sprinter. Vanaf de halte loop je in 13 minuten naar het kleinschalige verpleeghuis Eigen Haard. In dit huis leer je elkaar goed kennen, er is een welkome sfeer. Professionaliteit wordt erg gewaardeerd. Vandaar dat verpleegkundigen zich er snel thuis voelen.

Vacatures verpleegkundige Zwanenburg

Op zoek naar een leuke vacature voor verpleegkundige nabij Zwanenburg? Amstelring heeft ook 15 locaties in Amsterdam. Elk huis heeft een eigen sfeer en specialisme. Volop keuze dus, vind het huis dat bij jou past!

Ga jij de uitdaging aan?

Amstelring heeft plek voor jou.

Naar vacatures