Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Vacatures verpleegkundige Uithoorn

Man en vrouw lopen buiten met rollator op stoep, op achtergrond gebouw Het Hoge Heem in Uithoorn
  • Locatie goed bereikbaar
  • MBO & HBO verpleegkundigen
  • Samen zorgen voor ouderen
Aanmelden vacaturemail
Zoek je een nieuwe en uitdagende baan als verpleegkundige? Wil je graag in Uithoorn werken omdat je er woont, of omdat je in de buurt van Uithoorn woont? Voor elke MBO-verpleegkundige en HBO-verpleegkundige die van de Uithoornse gemeenschap houdt, is er mooi werk te doen. Je kunt professioneel bezig zijn in een prachtige omgeving, omringd door gezellige collega’s. Kijk snel naar verpleegkundige vacatures in Uithoorn.

Werken in Het Hoge Heem

Ben je binnenkort een gediplomeerd verpleegkundige? Of kijk je om je heen, op zoek naar een andere werkgever? Wil je eens ervaren hoe het is om in de ouderenzorg te werken? Doe dan wat al veel andere MBO-verpleegkundigen en HBO-verpleegkundigen deden: solliciteer naar een baan bij Het Hoge Heem in Uithoorn. 

In Het Hoge Heem vind je een gezellige werksfeer en volop mogelijkheden tot ontwikkeling. De locatie is goed bereikbaar met OV. Het gezellige winkelcentrum Zijdelwaard is op steenworp afstand. 

Vacatures verpleegkundige Uithoorn

Zoek je een vacature voor verpleegkundige in of nabij Uithoorn? Bekijk dan ook de vacatures van de huizen die vlakbij Uithoorn liggen: Rozenholm in Aalsmeer, Bornholm en Eijkenhove in Hooofddorp of Groenelaan in Amstelveen. Elk huis heeft een eigen werksfeer en expertises. Kies het huis dat het beste bij jou past!

 

Ga jij de uitdaging aan?

Amstelring heeft plek voor jou.

Naar vacatures