Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Vacatures verpleegkundige Purmerend

Verpleegkundige met getinte huidskleur neemt de bloeddruk op bij bejaarde man in overhemd en stropdas
  • Trots op je werk in de zorg
  • Vacatures in Amsterdam
  • Verpleegkundige 4 en 5
Aanmelden vacaturemail
Ben je verpleegkundige in Purmerend en zoek je een uitdagende baan die bij jou past? Wil je graag in Amsterdam werken en vind je 25 minuten reizen niet erg? Enthousiaste HBO en MBO verpleegkundigen uit Purmerend komen graag met het openbaar vervoer naar Amsterdam Noord. Want daar ligt het moderne Verpleeghuis Het Schouw, een populaire zorglocatie. Kijk direct naar de vacatures voor verpleegkundige niveau 4 en 5.

Wonen in Purmerend, werken in Amsterdam

Het beste van twee steden: wonen in Purmerend en werken in Amsterdam. Wie 25 minuten reizen prima vindt, solliciteert gewoon naar een baan in Amsterdam. Veel verpleegkundigen uit Purmerend vinden de sfeer in Amsterdam Noord fijn en het werk uitdagend. Zij kiezen bewust voor een baan in Verpleeghuis Het Schouw. Wil je weten of er op dit moment een vacature voor verpleegkundige is? Kijk dan snel verder.

Korte reisafstand naar Het Schouw

Vanaf Purmerend is het ruim een kwartier met de bus vanuit Purmerend. Je rijdt door de dorpen Ilpendam en Watergang. En je komt aan bij busstation Buikslotermeerplein. Vandaar is het nog 9 minuten lopen naar woonzorgcentrum Het Schouw. Kom jij ook in Amsterdam Noord werken?

Vacatures verpleegkundige Purmerend 

Op zoek naar een leuke vacature voor verpleegkundige nabij Purmerend? Amstelring heeft naast Het Schouw nog 14 andere locaties in Amsterdam. Elk huis heeft een eigen sfeer en specialisme. Kies het verzorgingshuis dat bij jou past!

Ga jij de uitdaging aan?

Amstelring heeft plek voor jou.

Naar vacatures