Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Vacatures verpleegkundige niveau 4

Vacatures verpleegkundige niveau 4
  • Ruimte voor ontwikkeling
  • Werken in een leuk team
  • Veel locaties
Aanmelden vacaturemail
Ben jij verpleegkundige niveau 4 met liefde voor het vak? Zoek je een nieuwe en uitdagende baan als verpleegkundige niveau 4? Voor MBO verpleegkundigen niveau 4 hebben we veel leuke vacatures. Breng jij de zorgkwaliteit naar een hoger niveau? Dan bieden wij een leuke en uitdagende werkplek met alle ruimte voor ontwikkeling.

Ruimte voor talent

Plezier in je werk én een goede balans tussen werk en privé. Binnen een klein team van betrokken collega’s zet je je in voor liefdevolle zorg. Je regelt alles met elkaar en leert elkaars talenten goed kennen en in te zetten. Passie voor het vak en echte betrokkenheid is wat we met elkaar delen.

Vacatures verpleegkundigen niveau 4

Ben je pas afgestudeerd aan de MBO-V? Of heb je al veel werkervaring en zoek een nieuwe werkplek? Kijk eens rond bij de vacatures verpleegkundigen niveau 4 bij Amstelring. Er zit vast een baan bij, die precies bij jou past. Naast onze vacatures voor niveau 4, hebben we ook HBO verpleegkundige vacatures.

Bij jou in de buurt

Misschien wil je dichtbij huis werken? Zodat je snel weer thuis bent voor je kinderen en gezin? Of vind je het prima om met het openbaar vervoer naar je werk te reizen? Bekijk in welke dorpen en steden er mooie banen voor verpleegkundigen niveau zijn. Je vindt Amstelring in Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, Hoofddorp, Uithoorn en Zwanenburg.

Niet stilstaan

Bij Amstelring hoef je nooit stil te staan. De zorg wordt steeds complexer en bij Amstelring bewegen we mee. Dat vraagt om flexibiliteit, maar biedt ook een hoop kansen. Je werkt mee met nieuwe innovatieve projecten of volgt een interne opleiding voor het verhogen van je deskundigheid.