Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Vacatures verpleegkundige Hoofddorp

Jonge vrouw kijkt over de schouder van een man die in een rolstoel zit, groene heg en huizen op achtergrond
  • Het beste uit jezelf halen
  • Keuze uit 3 locaties 
  • Kwaliteit en professionaliteit
Aanmelden vacaturemail
Zoek je een nieuwe en uitdagende baan als verpleegkundige in Hoofddorp? Met een diploma MBO-V of HBO-V kun je goed terecht in de Haarlemmermeer. Er zijn in Hoofddorp drie zorglocaties, namelijk Groepswonen Eijkenhove, Verpleeghuis Floriande en Verpleeghuis Bornholm. Kijk snel of er een fijne baan voor jou bij is. De huizen zijn populair bij MBO-verpleegkundigen die graag iets willen betekenen voor oudere mensen.

Uitstekend openbaar vervoer

Centraal gelegen tussen Nieuw-Vennep en Schalkwijk, is Hoofddorp een populaire plaats om in te werken en te wonen. Met veel voorzieningen, winkels, sportclubs en recreatie. Kortom: een ideaal gebied voor jong en oud. Met uitstekende openbaar vervoer vanuit Haarlem, Amstelveen, Den Haag en Amsterdam.

Vacatures verpleegkundige Hoofddorp 

Ben je verpleegkundige en zoek je een rustige werkomgeving, met groen om je heen, weg van de stadse drukte? Dan is Hoofddorp echt iets voor jou.  

Student HBO-V in Hoofddorp

Studeer je nog, bijvoorbeeld aan de HBO-V? Kom dan in de avonduren, in het weekend en in de vakantie bij ons in Hoofddorp werken. Je doet alvast ervaring op én je verdient natuurlijk salaris! Neem voor de mogelijkheden contact op met de locatie bij jou in de buurt: Bornholm, Eijkenhove of Floriande.

 

Ga jij de uitdaging aan?

Amstelring heeft plek voor jou.

Naar vacatures