Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Vacatures verpleegkundige Amsterdam

Groep van 6 mensen die werken in de ouderenzorg, teamwork
  • Je maakt het verschil
  • Keuze uit 15 locaties 
  • Elke dag weer uitdagend
Aanmelden vacaturemail
Zoek je werk als verpleegkundige in Amsterdam? Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Of studeer je binnenkort af, als HBO-verpleegkundige of MBO-verpleegkundige? Amsterdam heeft veel te bieden aan mensen die in de zorg willen werken. In elk stadsdeel vind je verpleeghuizen en kleinschalige groepswoningen. Wil je weten of er iets voor jou bij is? Bekijk de vacatures!

Werken als verpleegkundige in Amsterdam

Op je fiets naar je werk of met het openbaar vervoer? In Amsterdam zijn de verpleeghuizen en groepswoningen goed bereikbaar. En veilig, als je bijvoorbeeld nachtdienst hebt. Werken als verpleegkundige bij Amstelring kan in alle 7 stadsdelen van Amsterdam: Centrum, Nieuw-West, Noord, Oost, West, Zuid en Zuidoost.

Vacatures verpleegkundige Amsterdam

Heb je een diploma Verpleegkundige niveau 4 of 5? Dan ben je nodig in Amsterdam: bekijk hier de vacatures verpleegkundigen Amsterdam.

Een extra zakcentje voor studenten HBO-V

Volg je de opleiding HBO-Verpleegkundige? Kom dan naast je studie, in de avonduren of in het weekend, bij ons werken. Om een extra zakcentje te verdienen. Om ervaring op te doen. En om mensen te helpen.

MBO-verpleegkundige in Amsterdam

Veel MBO-verpleegkundigen niveau 4 vonden afgelopen jaar al een baan bij Amstelring. Opvallend: een groot aantal jonge MBO-ers vinden de ouderenzorg fijner dan het ziekenhuis. Wil jij ook werken in de Amsterdamse ouderenzorg? Dan behoor je tot de grote groep mensen die zich graag inzet voor iemand anders.

Ga jij de uitdaging aan?

Amstelring heeft plek voor jou.

Naar vacatures