Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Vacatures verpleegkundige Amstelveen

Bejaarde vrouw met enkel in een blauwe spalk, twee geknielde vrouwen kijken naar haar
  • Er voor een ander zijn
  • HBO en MBO-verpleegkundige
  • Ontwikkelen en leren
Aanmelden vacaturemail
Ben je verpleegkundige en zoek je een nieuwe en uitdagende baan? Woon je in Amstelveen en wil je graag in je eigen stad werken? Amstelveen heeft veel te bieden aan verpleegkundigen die kiezen voor de ouderenzorg. Voor een MBO-verpleegkundige of HBO-verpleegkundige zijn er nu interessante vacatures in Amstelveen. Bijvoorbeeld tegenover Ziekenhuis Amstelland in Verpleeghuis Groenelaan. Kijk welke vacature er voor verpleegkundigen in Amstelveen open staat.

Een baan als verpleegkundige niveau 4 en 5

Wil je als verpleegkundige werken op een revalidatieafdeling? Of de allerbeste zorg geven aan ouderen met dementie? Veel verpleegkundigen van niveau 4 en 5 vonden hun ideale werkplek in Amstelveen bij Verpleeghuis Groenelaan. Ben je benieuwd? Kijk snel of er banen zijn voor een verpleegkundige niveau 4 en 5 in Amstelveen.

Vacatures verpleegkundige Amstelveen

Op zoek naar een leuke vacature voor verpleegkundige in of nabij Amstelveen? Bekijk dan ook de vacatures van de huizen die vlakbij Amstelveen liggen: Vreugdehof in Amsterdam Zuid en De Venser in Amsterdam Zuidoost. Elk huis heeft een eigen werksfeer en expertises. Kies het huis dat het beste bij jou past. 

Ga jij de uitdaging aan?

Amstelring heeft plek voor jou.

Naar vacatures