Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Vacatures verpleegkundige Almere

Teamwork: groep collega's met medische achtergrond in halve cirkel
  • Trots op je werk in de zorg
  • Voor wie Amsterdam leuk vindt
  • Keuze uit meerdere locaties
Ben je verpleegkundige in Almere en zoek je een uitdagende baan die bij jou past? Wil je graag in Amsterdam werken en vind je 35 minuten treinreis niet erg? Enthousiaste HBO en MBO verpleegkundigen uit Almere komen graag met de trein naar NS station Amsterdam Zuid. Op steenworp afstand vind je daar verpleeghuis en revalidatiecentrum Vreugdehof. Anderen gaan met de metro naar Amsterdam Zuidoost om te werken in De Venser. Wil jij ook werken in Amsterdam? Bekijk hier de vacatures.

Wonen in Almere, werken in Amsterdam Zuidoost

Het beste van twee steden: wonen in Almere en werken in Amsterdam Zuidoost. Wie 25 minuten reizen met trein en metro prima vindt, kiest gewoon voor een baan in Zuidoost. Veel verpleegkundigen uit Almere vinden de sfeer in Amsterdam Zuidoost super leuk en uitdagend. Zij kiezen bewust voor een baan in De Venser. Dit knusse verpleeghuis ligt vlakbij de metrostation Strandvliet en op loopafstand van de Amsterdamse Poort.

Of in Amsterdam Zuid?

In 35 minuten ben je met de trein van Almere in Amsterdam Zuid. In het moderne verpleeghuis en revalidatiecentrum Vreugdehof is plek voor jou. Afwisselend en uitdagend werk met leuke collega's. Het is vlakbij het rustige Amstelpark en het populaire, overdekte winkelcentrum Gelderlandplein. 

Vacatures verpleegkundige Almere

Ben je HBO-V of MBO-V verpleegkundige? In onze Amsterdamse locaties vind je vacatures verpleegkundige op in de buurt van Almere.

 

 

Ga jij de uitdaging aan?

Amstelring heeft plek voor jou.

Naar vacatures