Vacatures verpleegkundige

Vacatures verpleegkundige
  • Verantwoordelijk & mooi werk
  • Waardering voor wat je doet
  • Fijne enthousiaste collega’s
Zoek je een nieuwe en uitdagende baan als verpleegkundige? Wil je switchen van werkgever? Of ben je bijna afgestudeerd aan de HBO-V? Voor verpleegkundigen is er volop keuze bij de huizen van Amstelring. Veel MBO-verpleegkundigen niveau 4 vonden dit jaar al een toffe baan bij ons. Wij maken graag plaats voor enthousiaste, slimme en vriendelijke nieuwe collega’s. Dus: neem die stap naar een nieuwe baan!

Welke banen zijn er voor verpleegkundigen?

De ouderenzorg is gevarieerd. Je kunt uitproberen wat jou het beste ligt. Kies voor een kleinschalige woonvorm, een verpleeghuis, revalidatieafdeling, zorghotel of de wijkzorg.

Ben je pas afgestudeerd aan de HBO-V of MBO-V? Of heb je al veel werkervaring en wil je van baan wisselen? Kijk eens rond bij de vacatures verpleegkundigen bij Amstelring. Er zit vast een baan bij, die precies bij jou past.

Vacatures verpleegkundigen in Noord-Holland

Misschien wil je dichtbij huis werken? Zodat je snel weer thuis bent voor je kinderen en gezin? Of vind je het prima om met het openbaar vervoer naar je werk te reizen? Bekijk in welke dorpen en steden er mooie banen voor verpleegkundigen zijn. Je vindt Amstelring in Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, Hoofddorp, Uithoorn en Zwanenburg

 

Ga jij de uitdaging aan?

Amstelring heeft plek voor jou.

Naar vacatures