Vacatures verpleegkundige

Vrouwelijke verzorgende in wit uniformjasje houdt fakkel vast met gele rook
  • Verantwoordelijk & mooi werk
  • Waardering voor wat je doet
  • Fijne enthousiaste collega’s
Zoek je een nieuwe en uitdagende baan als verpleegkundige? Wil je switchen van werkgever? Of ben je bijna afgestudeerd aan de HBO-V? Voor verpleegkundigen is er volop keuze bij de huizen van Amstelring. Veel MBO-verpleegkundigen niveau 4 vonden dit jaar al een toffe baan bij ons. Wij maken graag plaats voor enthousiaste, slimme en vriendelijke nieuwe collega’s. Dus: neem die stap naar een nieuwe baan!

Rose-Ann - Verpleegkundige bij Leo Polak

'Er is bij Amstelring veel mogelijk in opleidingen en trainingen. Ik vind wondcoaching heel leuk, dus daar ga ik mij nu verder in ontwikkelen'

Melissa - Verpleegkundige bij Bornholm

'Ik werk liever in een verpleeghuis dan in bijvoorbeeld een ziekenhuis. Het contact met de cliënten is hier veel uitgebreider en persoonlijker dan in een ziekenhuis.'

Welke banen zijn er voor verpleegkundigen?

De ouderenzorg is gevarieerd. Je kunt uitproberen wat jou het beste ligt. Kies voor een kleinschalige woonvorm, een verpleeghuis, revalidatieafdeling, zorghotel of de wijkzorg.

Ben je pas afgestudeerd aan de HBO-V of MBO-V? Of heb je al veel werkervaring en wil je van baan wisselen? Kijk eens rond bij de vacatures verpleegkundigen bij Amstelring. Er zit vast een baan bij, die precies bij jou past.

'Ouderen zijn zo lief en open. Als je zelf met een verhaal komt, komen zij ook met een verhaal'
Frans, wijkverpleegkundige

MBO en HBO vacatures verpleegkundigen in Noord-Holland

Misschien wil je dichtbij huis werken? Zodat je snel weer thuis bent voor je kinderen en gezin? Of vind je het prima om met het openbaar vervoer naar je werk te reizen? Bekijk in welke dorpen en steden er mooie banen voor verpleegkundigen zijn. Je vindt Amstelring in Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, Hoofddorp, Uithoorn en Zwanenburg

Jij en Amstelring

  • Amstelring staat voor vernieuwend, vrij en flexibel werken. Alles om jou ruimte te geven om goed voor de cliënt én voor jezelf te zorgen.
  • Je kunt je werk goed inrichten en zorgen voor kwalitatieve, persoonlijke verpleging.
  • Anders dan bij de meeste zorgorganisaties werken wij in zelforganiserende teams. Verpleegkundigen vervullen daarin een onmisbare rol.
  • Wil je doorleren over een ziektebeeld? Of een workshop coaching volgen? Dat kan, want Amstelring helpt graag mee om jouw ambities waar te maken.

 

 

Ga jij de uitdaging aan?

Amstelring heeft plek voor jou.

Naar vacatures