Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Kijk hier voor de laatste informatie over het coronavirus.

Vacatures (para)medici

Twee jonge knappe vrouwen blond haar met op achtergrond oefenzaal fysiotherapie
  • Afwisselende baan
  • Mooi werk in de ouderenzorg
  • Leuke collega's
Heb je als ergotherapeut, fysiotherapeut, psycholoog, logopedist, diƫtist of muziektherapeut zin in een nieuwe uitdaging? Of ben je basisarts of specialist ouderengeneeskunde en ligt jouw interesse bij de oudere mens? Wil je graag in de ouderenzorg werken, gewoon omdat je dat heel interessant vindt? Amstelring heeft veel te bieden aan enthousiaste paramedici en artsen. Afwisseling en interessante vraagstukken die slimme oplossingen en behandelingen nodig hebben. Check meteen of er een baan binnen jouw discipline of voor arts beschikbaar is.

Vacatures (para)medici bij Amstelring

Ben je pas afgestudeerd als paramedicus of arts? Of heb je al veel werkervaring en wil je van baan wisselen? Kijk eens rond bij de vacatures voor bij Amstelring. Er zit vast een baan bij die precies bij jou past.

Werken als specialist ouderengeneeskunde in de ouderenzorg

Artsen in de ouderenzorg krijgen te maken met psychogeriatrische, somatische en  sociale problematiek van de oudere mens. Diagnoses stellen, indiceren, behandelingen voorschrijven en uitvoeren, collega’s consulteren en samenwerken met andere professies zoals verpleegkundigen en paramedici. Dat is er nodig om het best mogelijke kwaliteit van leven bij je cliënten te realiseren. Veel artsen kozen het afgelopen jaar voor een baan bij Amstelring. Ben je benieuwd? Kijk snel of er vacatures zijn voor artsen en SO-ers bij Amstelring.

Ook leuk werk in de ouderenzorg?

Kom werken bij Amstelring!

Vacatures