Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Vacatures (para)medici

Amstelring BehandelGroep: onze (para)medici
  • Mooi werk in de ouderenzorg
  • In een multidisciplinair team
  • Intramuraal & extramuraal
Aanmelden vacaturemail
Onze BehandelGroep heeft een breed aanbod aan medische, paramedische en psychosociale diensten voor onze cliƫnten en bewoners. Zowel intramuraal als extramuraal, vanuit een dynamisch en multidisciplinair team.

Werken bij de Amstelring BehandelGroep betekent veel afwisseling, maar ook interessante vraagstukken die om slimme oplossingen en behandelingen vragen. Check meteen of er een baan in jouw discipline of voor arts beschikbaar is, binnen onze BehandelGroep.

Centraal zetten wat voor de cliënt waardevol is

Samen met de cliënt en hun naasten zet de BehandelGroep centraal wat voor hen waardevol is. Dit gebeurt binnen een multidisciplinair behandelteam. Als arts of specialist draag je met jouw team vanuit inhoud en professioneel bewustzijn bij aan prettig wonen en betekenisvolle zorg voor onze cliënten.

Onze collega’s:

Vacatures (para)medici bij Amstelring

Ben je pas afgestudeerd als paramedicus of arts? Of heb je al veel werkervaring en wil je van baan wisselen? Kijk eens rond bij de vacatures van Amstelring. Er zit vast een baan bij die precies bij jou past.

Werken als specialist ouderengeneeskunde in de ouderenzorg

Artsen in de ouderenzorg krijgen te maken met psychogeriatrische, somatische en sociale problematiek van de oudere mens. Diagnoses stellen, indiceren, behandelingen voorschrijven en uitvoeren, collega’s consulteren en samenwerken met andere professies zoals verpleegkundigen en paramedici. Dat is er nodig om het best mogelijke kwaliteit van leven bij je cliënten te realiseren.

Veel artsen kozen het afgelopen jaar voor een baan bij Amstelring. Ben je benieuwd? Kijk snel of er vacatures zijn voor artsen en SO-ers bij Amstelring.

Ook leuk werk in de ouderenzorg?

Kom werken bij Amstelring!

Vacatures

Kijk ook naar: