Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Werken als specialist ouderengeneeskunde

Vrouw met blond haar, bril en luipaard blouse, close up, is basisarts en wordt specialist ouderengeneeskunde
  • Basisarts in de ouderenzorg
  • Een prachtig vak
  • Specialist ouderengeneeskunde
Ben je basisarts of specialist ouderengeneeskunde? Vind je het een machtig mooi vak en ligt jouw interesse bij de oudere mens? Neem dan de stap om bij Amstelring aan de slag te gaan, in Amsterdam of gemeenten daaromheen. Of misschien wil je als arts vooral brede werkervaring opdoen, als stevige basis voor je verdere carrière? Ook dat kan. Bekijk de vacatures voor basisarts en specialist ouderengeneeskunde.

Werken in de ouderenzorg

Artsen in de ouderenzorg krijgen te maken met psychogeriatrische, somatische en  sociale problematiek van de oudere mens. Diagnoses stellen, indiceren, behandelingen voorschrijven en uitvoeren, collega’s consulteren en samenwerken met andere professies zoals verpleegkundigen en paramedici. Dat is er nodig om het best mogelijke kwaliteit van leven bij je cliënten te realiseren.

'Ouderenzorg: een fantastisch cadeau!'

Jolanda de ZoetenJolanda de Zoeten belandde na 35 jaar als huisarts tussen de ouderen van Amstelring. En mooi dat ze het vindt! Ze werkt nu bijna 4 jaar als basisarts+ en voelt zich dolgelukkig. Naast de patiëntenzorg begeleidt ze basisartsen en artsen in opleiding voor specialist ouderengeneeskunde.

Lees over de ervaringen van Jolanda.

Benieuwd naar Amstelring?

Bekijk onze vacatures!

Naar vacatures