Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Stage lopen bij Amstelring

Twee jonge vrouwelijke stagiaires met blond haar, op de achtergrond een bejaarde vrouw
Maak tijdens een stage bij Amstelring kennis met alle facetten van (ouderen)zorg.

Bij Amstelring bieden we verschillende soorten stageplekken voor allerlei niveau’s:

  • mbo niveau 2 tot en met 4
  • hbo-opleidingen
  • universitaire opleidingen (bv. geneeskunde)

De zorg is divers, dus de functies daarin ook. Denk bijvoorbeeld aan stageplekken als verzorgende of verpleegkundige of juist als paramedici zoals: arts-assistent, fysiotherapeut of geneeskunde. Maar ook in de facilitaire of administratieve kant van onze organisatie zijn er soms plekken beschikbaar.

Er zijn ook mogelijkheden voor een maatschappelijke stage of snuffelstage voor middelbare scholieren.

Amstelring als stageplek

Bij Amstelring leren we van en met elkaar. Door het te doen, maar ook door te kijken hoe jouw collega’s het werk aanpakken. In de praktijk leer je het vak pas écht. Jij hebt op jouw beurt vast vernieuwde ideeën waar Amstelring van kan leren.

'In ons team hebben we best veel verschillende mensen. We hebben wat jonge mensen hier maar ook mensen die al hun hele leven in de zorg werken. Dus het is heel leuk om van elkaar te leren.'
- Melissa van Oosterhof, liep stage bij Bornholm. 

Aanmelden

Als je geïnteresseerd bent, kun je het aanmeldformulier invullen. Het stagebureau van Amstelring coördineert de stages voor alle locaties en teams. Je hoort binnen maximaal tien werkdagen of er ergens plek voor je is. Als dit het geval is, wordt je uitgenodigd voor een gesprek met de praktijkopleider van die locatie. Samen met hem of haar maak je concrete afspraken en neem je het stagecontract door.